- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.221
bende bır sene 4 aylık evlıyım bebek bebek bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ALLAHIM hepmize tez zamanda bebek nasip etsin. Tabiki sanada. AMIIIINNNNNNNNN opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bır sene 4 aylık evlıyım bebek bebek bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ALLAHIM hepmize tez zamanda bebek nasip etsin. Tabiki sanada. AMIIIINNNNNNNNN opuyorumnanaktan
ya cnm benım farklı nasıl anlatsam bılemedım
sımdı bız az ılıskıye gırıoz saolsun esım bıraz mıskın
sımdı uzun zaman ılıskı olmayayınca sankı orası kuculuo az sıvı gelıo kaygan olmuo bu yuzdende sey olunca acıo :hulya:
Canim kocan cok uyuyorsa o zaman melike sana bir kür tarifi versin bak eskisi gibi uyuyormu senin kocis.Tavsan kac tilki tut oynarsiniz. :roflol::sm_cool:
bizimki miskinde değilde ne oluyor yavrucum hafatada 5kere yapıyoruz bişey değişmiyo tövbe tövbe
bende cnm.2ay 10 günlük evliyim.fatluta yı ne için kullandın.?
Ayyy cok yeni evlisin. Cok imrendim ALLAH mutlulugunuzu daim etsin canim. opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:icecream:
senin kaçman onun kovalaması lazım bulduğu yerde bilmeme neler olur çokmu yorucu işte çalışıyor bakalım eşin senin süslen bakalaım biraz bakımlı ol ona özel olduğunu hissettirama hadı bebegı gectım yenı evlı bır cıftın bole olması normalmıohaoldumsmile
versın balla kecı boynuzu suyu ıcırıyordum o bıle yaramadı
senin kaçman onun kovalaması lazım bulduğu yerde bilmeme neler olur çokmu yorucu işte çalışıyor bakalım eşin senin süslen bakalaım biraz bakımlı ol ona özel olduğunu hissettir
Valahi canim seninkisi umutsuz bir vaka yapabilecegimiz bir sey yok. melikenin tarifleri miskinler icin degil. :roflol::sm_cool:kaydirigubbakcemile3
sakinleştirici bişeyler varmı yahu
senin kaçman onun kovalaması lazım bulduğu yerde bilmeme neler olur çokmu yorucu işte çalışıyor bakalım eşin senin süslen bakalaım biraz bakımlı ol ona özel olduğunu hissettir
bugun pekmez aldık ıcınde cevız fılan var degısık bırsey yedı kasık kasık banamısın demıo