• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

benimkide elektrik mühendisi 6da kalkıyor 7de geliyor 12de yatıyor neden istemiyor seni acaba görücü usulümü evlendiniz birlikte olmanızı kim istiyor sen mi omu

cnm bız 6 sene cıktık severek evlendık hala sevıoz bırbırımızı ama bu ıse gelınce adam yorgunum su bu bebek ısı olmada ayda 1 kere olur kesın

cnm bız 6 sene cıktık severek evlendık hala sevıoz bırbırımızı ama bu ıse gelınce adam yorgunum su bu bebek ısı olmada ayda 1 kere olur kesın
anladım sen ona baklava la arı poleni al kesin işe yarar gör bak kesin maviş dediydi dersiin her akşam tatlı yedir ama ağır tatlılar olsun sert bi kahvede mükemmel olur

anladım sen ona baklava la arı poleni al kesin işe yarar gör bak kesin maviş dediydi dersiin her akşam tatlı yedir ama ağır tatlılar olsun sert bi kahvede mükemmel olur

ayyy sız bu adamı gorsenız pes edersınız zaten olse ıstemedıgı seyı ona yedıremezsınız

evde sarbetlı tatlı var getırıyım dedım yok

arada derım kahve yapıyım yok

vanılyalı turk kahvesı aldım
sakızlı fılan yok asla ıcmez

mavis_21 bende istiyom cnm nasipse bebiş.bende yazdım sanırım okumuşundur.2 ay 10 günlük evliyim hayırlısınlan nerde varsa isteniyorsa versin mevlam.

aspjpeg.asp

bundan aldım cevızlı mevızlı

Back
X