- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.261
bende bır sene 4 aylık evlıyım bebek bebek bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bak bır sene 4 aylık yazmısımboshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bır sene 4 aylık evlıyım bebek bebek bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pardon canım uykum geldi yanlış okumusum eşin uyudumu
sende git yat yanına artık ben geldim kocacaım dde bi git bakalım ne diyecek çok merak ettim canım
sende git yat yanına artık ben geldim kocacaım dde bi git bakalım ne diyecek çok merak ettim canım
olsun sen üstüne git devam et gercetekten yorgundur belki evlendiğinizden berimi böyle canımaz once gıttım optum gel opuyum dedı ıstemez dedım kusmuyuz dedı evet dedım gıttım optum dayanamayıp sanıyesı kalamadı sırtını dondu :)
olsun sen üstüne git devam et gercetekten yorgundur belki evlendiğinizden berimi böyle canım
benim koçiş çok hakediyor ama beceremedim bi türlü olmadı insallah bakalım olurlmaz:
lmaz: bu adama baba olmayı hak etmıo sımdılık galıbaaaaa
kız büyü falan yapmasınlar okut bakalım bidekafamçokkarıştı7 aydır bole hep ustunde bır agırlık var ole dıo :)şakkıdı
benim koçiş çok hakediyor ama beceremedim bi türlü olmadı insallah bakalım olur
benim koçiş çok hakediyor ama beceremedim bi türlü olmadı insallah bakalım olur
yarın devam edelim öptüm iyi geceler
bak oluyormuş demekki senin koçiş uyusuk duruyo ama turnayı gözünden mi vuruyor ne arkadasımben bır dusuk yaptım kızlar hazıranda 6 haftalık
bak oluyormuş demekki senin koçiş uyusuk duruyo ama turnayı gözünden mi vuruyor ne arkadasım