• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

doktora gıttım ama tatmın olmadım bu ay burda bı arkadasımla gıdecem ben bıde doktora gıttıgımde cook sıtreslı oluyoru vee tek basıma gıttıgım de doktorun dedıklerını anlamıyorum bu bıyana gıttıgım doktorlar duzgun ılgılenmedıler bu ay sonunda allah kısey ederse arkadasıla doktora gıdecem bakalım ne dıycek

tamam canım git ihmal etme

Azginmi diyene bak :roflol::sm_cool: Mart kedisi olmaya karar verdigine göre bu seferde baska pilanlarin var demektir. heeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

hehehhhee kuduruk karııı war tabiiiii popolarımın altına koccaman bi yastık koyucamm sonraaa maynoz suyuna oturucammm sonra bal çörek otu tarcın karıstırıp yicemmm tabiii kocişde beni yicekkkkkkkkŞeniz

hehehhhee kuduruk karııı war tabiiiii popolarımın altına koccaman bi yastık koyucamm sonraaa maynoz suyuna oturucammm sonra bal çörek otu tarcın karıstırıp yicemmm tabiii kocişde beni yicekkkkkkkkŞeniz

Vallah ben bu kadar teferruatla ugrassam, adam birak beni yemeyi heeeeeeeeeee yutar kisss. Benkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile hic kür yapmadan benim herifle iki üne bir mac yapiyoruz. Birde yedirsem ne yapar acabaaaaaaaaaa

Vallah ben bu kadar teferruatla ugrassam, adam birak beni yemeyi heeeeeeeeeee yutar kisss. Benkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile hic kür yapmadan benim herifle iki üne bir mac yapiyoruz. Birde yedirsem ne yapar acabaaaaaaaaaa

havayı iyi atıyon ama elin boşşşşş naberr aynı bennn kızım bizdede öle kim demiş kür yapmısım buseye sor alla alla sende kıskanççç karı nolucakkkkkk

Kizlar siz baska hangi topige takiliyorsunuz. Ben sadece buraya takiliyorum.Gözlerim agiriyor. Okumak iyi gelmiyor. Bir seyler yazman icin illaki önceki sayfalari okumak istiyorum. O zaman da benim gözlerim agiriyor canim.bilmiyorumkismile

Back
X