• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhabalaaarr bende bebiş özlemi çekenlerdenimmmm bu ayın 5 de klomen e başladım 5 gün kullandım.bugün de duphaston a başladım.dr herşey normal dedi ama bazı arkadaşların yazılarını da okudum sorun olmadığıhalde çok kere deneyip başarısız olanlar var.çok üzülüyorum.inşallah hamiş olurum.allah isteyen herkese versin güzel sağlıklıbebişler aminnnn..

merhabalaaarr bende bebiş özlemi çekenlerdenimmmm bu ayın 5 de klomen e başladım 5 gün kullandım.bugün de duphaston a başladım.dr herşey normal dedi ama bazı arkadaşların yazılarını da okudum sorun olmadığıhalde çok kere deneyip başarısız olanlar var.çok üzülüyorum.inşallah hamiş olurum.allah isteyen herkese versin güzel sağlıklıbebişler aminnnn..

aminnnnnnn canım sende hoşgeldin aramıza bitanemmmma.s.

Hos geldin canim. Kac yillik evlisin? kaydirigubbakcemile5

ben daha önce almanyaya nişanlydım anlasamadık ayrıldık iyikide atyrılmışım yoksa yurt dısında nasıl yasardım senin gibi çok özlerdi ailemi ailem balıkesirde ben bursadayım yine bile çok özlüyorum offfffff offffff

Iyi yapmissin vaz gecmekle. Bende burya geldigime cok pismanim ama bir yandanda benim yuvam burasi vaz gecemiyorum. Birde tabiki kaderde de varmis. Bu benim alin yazim ne yapiyim canim. bilmiyorumkismile

ne yazıkki ilk denemede başarıya ulaşan çok az. Banada herşey çok iyi dendi iki ay klomen tedavisi oldum şimdi aşılamaya geçtim. Ama umut her daim var. Stres tutmamasına çok büyük etgen rahat olmayı başarabilsek ama nerde dilde demesi kolay uygulaması zor

Kıslar dÜn aŞılama yapıldı..... 15gÜn nasıl geÇeÇek .... Merak acabalar psİkolojİmİ allak bullak edİyor. ŞÖyle bİr sİste olsada 15gÜn boyunca uyusam hİÇ uyanmasam uandıĞımda da baksamkİ hamİleyİm hehe ne gÜxel olurdu ...allahım her İsteyene nasİp eylesİn. GÖnlÜndekİ bebİŞİ....

Canim hos geldin. Seni heralde en iyi ben anliyorum.Bende bu ayla beraber 5. kez asilama oldum. Ayy sitresi cok yogun oluyor. Simdi hem istiyorsun omuyucak hissindede istemiyorsun. Ben böyleyim gel gitler yasiyorum. Gerci ben alistim eskisi gibi degilim.Kendine iyi bak ben bakamadim bari sen bak canim.Sebebi ise ben gurbetteyim 2 3 gün esim bakiyor sonra o ise gidiyor ben kalkip her isimi yapiyorum. Birde ümidim olmiyinca da hic kendime bakmiyorum. Ama sen kendine iyi bak. Cok ayakta durma. AALAHIM bu klunu üzme o na saglikli, hayirli evlatlar nasip et. AMIIIIIINN. opuyorumnanaktan

Kıslar dÜn aŞılama yapıldı..... 15gÜn nasıl geÇeÇek .... Merak acabalar psİkolojİmİ allak bullak edİyor. ŞÖyle bİr sİste olsada 15gÜn boyunca uyusam hİÇ uyanmasam uandıĞımda da baksamkİ hamİleyİm hehe ne gÜxel olurdu ...allahım her İsteyene nasİp eylesİn. GÖnlÜndekİ bebİŞİ....

Canim sana moralini bozmak istemedim Benim durumun farkili. Ben zaren hayatim boyunca her seyi cok zor elde etmis birisiyim. Sen kendine iyi bak. 15 günü beklemene gerek yok 12. gündede kan testinde belli oluyor.Merak ettim sana bakan kimsen varmi ??zemuszemus

canim hos geldin. Seni heralde en iyi ben anliyorum.bende bu ayla beraber 5. Kez asilama oldum. Ayy sitresi cok yogun oluyor. Simdi hem istiyorsun omuyucak hissindede istemiyorsun. Ben böyleyim gel gitler yasiyorum. Gerci ben alistim eskisi gibi degilim.kendine iyi bak ben bakamadim bari sen bak canim.sebebi ise ben gurbetteyim 2 3 gün esim bakiyor sonra o ise gidiyor ben kalkip her isimi yapiyorum. Birde ümidim olmiyinca da hic kendime bakmiyorum. Ama sen kendine iyi bak. Cok ayakta durma. Aalahım bu klunu üzme o na saglikli, hayirli evlatlar nasip et. Amıııııınn. Opuyorumnanaktan

allah ım senden razı olsun iyi duaların için teşekkür ederim allahım sanada kucağına bebişini almayı nasip eylesin. Gurbet zor olsa gerek ama kendini bundan dolayı üzme kimsesiz sakın hissetme bak ben istanbul dayım inan 3 yıllık evliliğimde yılda 1 kereeşimin annesi gelir 3 4 gün kalır gider eşimin ablası 4 ayda bir gelir kendi ailemle ise görüşmüyorum küsüm 1,5 yıldır. Inan herkesde farklı yanlızlık var. Bende aynı şekilde dün aşılama oldum bugün evde tekim. Bakacak kimsem yok. Allah korusun bizleri inan hsg rahim flimini bile çektirmeye tek başıma gittim geldim. önemli olan eşin iyimi mutlumusun gerisini kafana takıp üzme kendini.

Ablam anlatmisti, onlarin bir tanidiginin gelinide asilama olmus. Kayin validesi ameliyat olmus.Gelin hic dinlenememis. Cok sinir olmus ama simdi hamileymis 7 ayli kadar. Yinede sen kendine dikkat et.Sonra vijdan azabi cekme acaba ben kendime iyi baksaydim hamzemuszemusile olurmuydum sorulari seni yiyip bitirir.

opuyorumnanaktan
Kesİnlİİkle moralİmİ bozmadın bİlakİs İyİ geldİn. Yanlızlık nedemek İyİ bİlİyorum.

Canim iyi biliyorum cünkü ben 5 kez asilama oldum. Bak üzüldüm sende yanlizmissin. Neyse iki kisi ALLAHrizasi icin bir is yaparsa 3arkadsi yaadan olurmus. AYYYYYYY cok heyecanlandim cok icimden gelerek istiyorum. YARABIIIIIIIIII bu kulunu üzme o nun yanlizligini gider o na sabir ver. o na hayirli,saglikli ikiz bebisler nasip et AMINNNNNNNNNNNNN

HerŞey kısmet Ötesı yok. ıkı aydır klomenle tedavı oldum yanıt vermeyınce aŞılaya geÇtık ıŞın ılgınÇ tarafı gerek bende grek eŞımde herhangı bır sorun gÖzÜkmemesıne raĞmen bebıŞ olmuyor. Sızdekı sorun ne.

opuyorumnanaktan

canim iyi biliyorum cünkü ben 5 kez asilama oldum. Bak üzüldüm sende yanlizmissin. Neyse iki kisi allahrizasi icin bir is yaparsa 3arkadsi yaadan olurmus. Ayyyyyyy cok heyecanlandim cok icimden gelerek istiyorum. Yarabıııııııııı bu kulunu üzme o nun yanlizligini gider o na sabir ver. O na hayirli,saglikli ikiz bebisler nasip et amınnnnnnnnnnnnn

aminnnnnn inşallah hep iiz istiyorum 3 bile olabilir:) bazen eşime sarıyorum kimse olmayınca etrafda napim ona bulaşmakdan başka çarem kalmıyor. Bakırköyde oturuyorum gelinlikle bu eve girdim inan kapımı bir kere çalan olmadı komşulukda yok. Ilk başlarda çok koyyordu ama şimdi alışdım. Bu arada birde köpeğim var kızım bety o olmasa çok kötü olurdu resmen arkadaş evde. Sıkıldımmı onu alıyorum şöyle bir tur atıyoruz bir yerde oturup birşeyler içiyoruz köpek diye düşünme öyle iyi bir arkadaş oluyorki. Allahım diyorum bir bebişim olsada kızımın kuyruğundan kulağından çektiğini göresem. Allahım sanada tez zamanda nasip eylesin inan bizi duyuyor.

Back
X