- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.541
gnaydın bacılar
kocamemelıler nerdesınızz yanlız kaldım nerdesınız kaydirigubbakcemile3:hulya:
kocamemelıler nerdesınızz yanlız kaldım nerdesınız kaydirigubbakcemile3:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecrincim,geçmiş olsun en azından artık biliyorsun ve düzelmesi için ilaç kullanacaksın hani zararın neresinden dönersen kardır misali..ben de regl olmayı bekliyorum ben de 3. günü gideceğim dr. tahlillere..hadi hayırlısı hepimiz için..kızlar mrb.ben şimdi geldim hastaneden doktorum yumurtalıklarında jküçük küçük yumurtalara var ama gelişmemiş falan dedi.yanı yumurta olusumu yok dedi.bana farlutal verdi hastalıgım 3,günü muayne olcam kızlar sonra inş.ilaç tedavisine başlayacaz.bugün çok daha iyiyim.herkese selaaamlaaaaropuyorumnanaktan
ecrincim,geçmiş olsun en azından artık biliyorsun ve düzelmesi için ilaç kullanacaksın hani zararın neresinden dönersen kardır misali..ben de regl olmayı bekliyorum ben de 3. günü gideceğim dr. tahlillere..hadi hayırlısı hepimiz için..
melikeee kız nerdesinnnnn
kızlar mrb.ben şimdi geldim hastaneden doktorum yumurtalıklarında jküçük küçük yumurtalara var ama gelişmemiş falan dedi.yanı yumurta olusumu yok dedi.bana farlutal verdi hastalıgım 3,günü muayne olcam kızlar sonra inş.ilaç tedavisine başlayacaz.bugün çok daha iyiyim.herkese selaaamlaaaaropuyorumnanaktan
inşallah bitanem inşallah sen yeterki kocişinle moralini yüksek tutmaya calışşşşşş
sagol canımmm.iyiyi yorm akendini fazlaaa canım naılsın bugun.burda hava süper yaz gibi vallaopuyorumnanaktan
kızlar mrb.ben şimdi geldim hastaneden doktorum yumurtalıklarında jküçük küçük yumurtalara var ama gelişmemiş falan dedi.yanı yumurta olusumu yok dedi.bana farlutal verdi hastalıgım 3,günü muayne olcam kızlar sonra inş.ilaç tedavisine başlayacaz.bugün çok daha iyiyim.herkese selaaamlaaaaropuyorumnanaktan
slm kizlar ben geldimmmm, nasilsinizzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
slm kizlar ben geldimmmm, nasilsinizzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
slmmmm zillliiii hoşgeldinnnnndelikafadulden
slmmmm zillliiii hoşgeldinnnnndelikafadulden
Hos bulduk zilliiiiii, nasilsinn zemuszemus