• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyyyyyyyyyy cok sevindim ecrin sana demistim bir kadinin hic yumurtasi olmazmi canim. Bak varmis ama kücükmüs. Olsun bunun da tedavisi var.
Yeterki ALLAH caresiz dert vermesin canim.opuyorumnanaktan

sagol canım bende çok sevindim.doktor acıklamıyorkı yumurta yokk o kadar .ama radyolojı doktorum yumurtalıklarında yumurta var ama gelişemiyor dedi.kadın dogun doktorumnda tedaviye başlayalım dedi.şimdi hastalıgım 3,günüğgitcem başlayacaz inş.canımm.
güzel dileklerin için sagol canım allah razı olsunopuyorumnanaktan

aklinialirimsmile:ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile4

slm cnm gecmısolsun ıste boyle herseyın bı caresı vardır moralını yuksek tut ınsallah olumlu sonuclar alırsın cnm yaaaa hepımızın kucagında bı bebişler olsun inşallah kaydirigubbakcemile3

haklısın canım sagol.inş.olcak bebişlerimiz umutluyum hemde çokk.çokda mutluyum stres yapmıyacam kafamad takmayacam inş.havada çok güzel güneşli süpeer yaa bugun cok mutluyummmm

haklısın canım sagol.inş.olcak bebişlerimiz umutluyum hemde çokk.çokda mutluyum stres yapmıyacam kafamad takmayacam inş.havada çok güzel güneşli süpeer yaa bugun cok mutluyummmm

işte bu arkadaşım yaa bu sıteye zaten mutlu olmak ıcın bılgı edınmek ıcın gırmıyomuyuz zaten sakın bozma moralını hep boyle ol

bugun burdada hava cok guzel guneslı tek basımada dısarı cıkıp gezmeyı sevmıyorum arkadasımda yok kımsede yok burdaa eve tıkılıp kaldık ıste kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

kızlAR bişey sorucam
doktor bana klomen verdi ama kimden duyduysam çatlatma iğnesinden önce kullanmışlar klomeni nasıl yani ya sadece klomen kullanıcam ben

işte bu arkadaşım yaa bu sıteye zaten mutlu olmak ıcın bılgı edınmek ıcın gırmıyomuyuz zaten sakın bozma moralını hep boyle ol

bugun burdada hava cok guzel guneslı tek basımada dısarı cıkıp gezmeyı sevmıyorum arkadasımda yok kımsede yok burdaa eve tıkılıp kaldık ıste kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

öyle valla canım işimi bırakıp sizine muhabbet etmek benı mutlu edıyor valla.
keşke hep yakın olsak ne süper olur valla

onu ancak allah bilir canım ya bir yıl oldu hala bişey yok hiç bi sorun olmadığı halde o konuda pek ümitli değilim yani sadece hiç bi sorun çıkmadı ya ona sevindim :teytey:

hıçbizaman ümidini yitirme bak hem hersey normal bı sorun yok demedınmı bı umut var ıste inşallah oda olacak uzme kendını bu sıtede kıse umutsu olmasın artık topikteki herkes umutlarnı yıtırmesınler elbet bı gun hepımızın bebişleri olacak hanı tvde derler yaa negatif enerji falan dıyee kaydirigubbakcemile3 işte negatif enerjiyi çekmeyin üstünüze pozitif enerji olsun hem hepımızın uztunde hemde topiğimizzde heheh :nazar::1hug:

Back
X