• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

nerde olucam kiii tabiki işim bitti burdayım yemegimde hazırrr e asagıda yazıyo ya canım kimin olup olmadıgı ben temizlik yapmıstım ya halıları felan seriyodum burdaydım ama acıktı sayfam yaniiiii

anladım canım sagol yaa hep bakıym bulamamıstım ben yemek yapmaktan yırttım yemege cagırmıs esımın arkadası bugun rahatım yanı hehehkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba ben bu topiğe yeni geldim ama sanırım artık uzun süre buradayım.sorun belli bebişim olmadı hala 2 yıldır uğraşıyoruz:) ama yok.tüm testleri yaptırdım hatta o kadar korkmama rağmen rahim filmi bile çektirdim kabus gibiydi.doktor rahim filminin ardından gebe kalma şansı artıyor demiş eşime ama sorun şuki tetkiklerin ardından eşim askere gitti.umarım geldiğinde bi gelişme olur..herkese sevgiler

slm kızlar bugün doktora gittim simir testimin sonuucunu aldım herşey normal dedi içim rahatladı ama ben niye hala adet olmuyorum ,ilacta içtim hala yok olmadım ya bebek te yok delircem valla aktardan civanpercemi aldım tadı felaket içemedim

canım bı msj mı dion inşallah hamilesindir öle olupta hamiş cıkan cok benim eltimde senin gibiydi ve sonra hamiş cıktı bırak birazdaha dursun bakalım ne olcak:emir_bebek:

kızlar merhaba ben bu topiğe yeni geldim ama sanırım artık uzun süre buradayım.sorun belli bebişim olmadı hala 2 yıldır uğraşıyoruz:) ama yok.tüm testleri yaptırdım hatta o kadar korkmama rağmen rahim filmi bile çektirdim kabus gibiydi.doktor rahim filminin ardından gebe kalma şansı artıyor demiş eşime ama sorun şuki tetkiklerin ardından eşim askere gitti.umarım geldiğinde bi gelişme olur..herkese sevgiler

hoş geldin canım inşallah yüzü gülenlerden olursun canım olacağı varsa zaten olur evet rahim filimden sonra hamiş kalınabiliyor rahim yollarını temizliyo inşallah canımya izne geldiğinde devam edrsiniz olur

ama çok i,laç kullandım fitil falan yani kullandım kesin bişey olur bebeğe

canım bak benim eltimde öleydi ama o ilç kullanmadı ama kuzenim özel bi hastaneye gitti adeti geciyodu ve doktor kist var demişşti sonra ilç fitil bi torba ilaç verdi ve hala adet olmadı başka doktora gitti kist felan yok hamilesin dedi ve şimdi bi kızı var dünyalar güzeli bu biraz allahın işi kendini ferah tut:uhm:

canım bak benim eltimde öleydi ama o ilç kullanmadı ama kuzenim özel bi hastaneye gitti adeti geciyodu ve doktor kist var demişşti sonra ilç fitil bi torba ilaç verdi ve hala adet olmadı başka doktora gitti kist felan yok hamilesin dedi ve şimdi bi kızı var dünyalar güzeli bu biraz allahın işi kendini ferah tut:uhm:
bende özel hastaneye gittim bana kist falan demedi sadece iltihap var dedi enfeksiyon dedi fitil verdi adet söktürücü farlutal verdi 4 tane içilecek ilaç verdi içtim hepsini ne olcek şimdi bi gebelik testi yaptırsammı ayy çok kötüyüm valla hiç korunmadımda ya hamile kaldıysam

bende özel hastaneye gittim bana kist falan demedi sadece iltihap var dedi enfeksiyon dedi fitil verdi adet söktürücü farlutal verdi 4 tane içilecek ilaç verdi içtim hepsini ne olcek şimdi bi gebelik testi yaptırsammı ayy çok kötüyüm valla hiç korunmadımda ya hamile kaldıysam

adetin gectimi canım

Back
X