- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.641
merk ettm bu tüplerin muay.si nasıl yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde olucam kiii tabiki işim bitti burdayım yemegimde hazırrr e asagıda yazıyo ya canım kimin olup olmadıgı ben temizlik yapmıstım ya halıları felan seriyodum burdaydım ama acıktı sayfam yaniiiii
iyiym canım ama işte adet olmadım sıkıntılıyım civan percemi içtim tadı kötü içemedimslm mavişşş hoşgeldin nasılsın bakalım bugünnnnnnn
anladım canım sagol yaa hep bakıym bulamamıstım ben yemek yapmaktan yırttım yemege cagırmıs esımın arkadası bugun rahatım yanı hehehkaydirigubbakcemile3
iyiym canım ama işte adet olmadım sıkıntılıyım civan percemi içtim tadı kötü içemedim
eee tamamada ben ne zaman adet olucam yaa olsam bi hızlancek calışmalar ama kızlar bişey sorucam size doktora gittiğimde muayene sırasında yumurttan catlamış dedi ama ben adet olmamıştım benim yumurtlama günüm ozmanmıydıhımmm napalım saglık olsun zorlama kendini tatlımmmm
eee tamamada ben ne zaman adet olucam yaa olsam bi hızlancek calışmalar ama kızlar bişey sorucam size doktora gittiğimde muayene sırasında yumurttan catlamış dedi ama ben adet olmamıştım benim yumurtlama günüm ozmanmıydı
eee tamamada ben ne zaman adet olucam yaa olsam bi hızlancek calışmalar ama kızlar bişey sorucam size doktora gittiğimde muayene sırasında yumurttan catlamış dedi ama ben adet olmamıştım benim yumurtlama günüm ozmanmıydı
adetim 20gün gecikince gittim ozaman öyle dedi ayyy kız ben çok gec yumurtlamışım ozman ya valla ben ilişkidede bulundum hamile kalmayayım bide çokta ilaç içtim benhangi gün gittin sennnnnnnn
esintecim bi önceki msjıma cevap ver hamile olabilirmiyimkızlar hu hu nerdesiniz ben geldima.s.
slm kızlar bugün doktora gittim simir testimin sonuucunu aldım herşey normal dedi içim rahatladı ama ben niye hala adet olmuyorum ,ilacta içtim hala yok olmadım ya bebek te yok delircem valla aktardan civanpercemi aldım tadı felaket içemedim
ama çok i,laç kullandım fitil falan yani kullandım kesin bişey olur bebeğecanım bı msj mı dion inşallah hamilesindir öle olupta hamiş cıkan cok benim eltimde senin gibiydi ve sonra hamiş cıktı bırak birazdaha dursun bakalım ne olcak![]()
kızlar merhaba ben bu topiğe yeni geldim ama sanırım artık uzun süre buradayım.sorun belli bebişim olmadı hala 2 yıldır uğraşıyoruz:) ama yok.tüm testleri yaptırdım hatta o kadar korkmama rağmen rahim filmi bile çektirdim kabus gibiydi.doktor rahim filminin ardından gebe kalma şansı artıyor demiş eşime ama sorun şuki tetkiklerin ardından eşim askere gitti.umarım geldiğinde bi gelişme olur..herkese sevgiler
ama çok i,laç kullandım fitil falan yani kullandım kesin bişey olur bebeğe
bende özel hastaneye gittim bana kist falan demedi sadece iltihap var dedi enfeksiyon dedi fitil verdi adet söktürücü farlutal verdi 4 tane içilecek ilaç verdi içtim hepsini ne olcek şimdi bi gebelik testi yaptırsammı ayy çok kötüyüm valla hiç korunmadımda ya hamile kaldıysamcanım bak benim eltimde öleydi ama o ilç kullanmadı ama kuzenim özel bi hastaneye gitti adeti geciyodu ve doktor kist var demişşti sonra ilç fitil bi torba ilaç verdi ve hala adet olmadı başka doktora gitti kist felan yok hamilesin dedi ve şimdi bi kızı var dünyalar güzeli bu biraz allahın işi kendini ferah tut:uhm:
bende özel hastaneye gittim bana kist falan demedi sadece iltihap var dedi enfeksiyon dedi fitil verdi adet söktürücü farlutal verdi 4 tane içilecek ilaç verdi içtim hepsini ne olcek şimdi bi gebelik testi yaptırsammı ayy çok kötüyüm valla hiç korunmadımda ya hamile kaldıysam
teşekkürler ecrin beni birazda olsun rahatlattın