• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

iyiyim canım sen nasılsın
sadece bu kullanmaya başladığım ilaç beni mahvetti çok fena miğde bulantısı yapıyo yaa
bu arada melikecim sağol senden başka selamımı alan olmadı Şeniz

mrb canımm nasılsın.ilaç rahatsız ettiyse doktorunu bi sor canımm tel.acıpda

hıı anladım canımm .dayan birazz yaa adı neydi ilacının

klomen le glucophage diye bi ilaç canım diyabet hastalarının kullandığı bi ilaç ama araştırdım genelde gebeliğe yardımcı diye de veriliyo çoğu kişiye canım yumurtalıkların gelişimine yardımcı oluyormuş klomene adet olunca başlıycam inşallah bebşişim gelir artık canım ya

klomen le glucophage diye bi ilaç canım diyabet hastalarının kullandığı bi ilaç ama araştırdım genelde gebeliğe yardımcı diye de veriliyo çoğu kişiye canım yumurtalıkların gelişimine yardımcı oluyormuş klomene adet olunca başlıycam inşallah bebşişim gelir artık canım ya
ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz canım

meraba ben burda yeniyim.ne kadar zamandır evlisin.sendeki sorun nedir.benim adet düzenziliğim varda.

ne demek canım ya önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dualarında banada yer ver yeter canım ya

nedemek canım herzaman dualarım seninle bizi birbirimizden başka kimse anlamıyor maalesef... annem bile kafana taktığın için olmuyor diyo. geçenlerde tartıştık kendisi çocuk istemiş o ay bana hamile kalmış 3 yıl sonra kardeş yapalım demişler o ay kardeşime hamile kalmış. sen bilemezsin ne çektiğimi her ay umutlanıp hayal kırıklığa uğramanın ne demek olduğunu bilemezsin dedim anneme. kafaya takmamak mümkün mü yaaaaa

meraba ben burda yeniyim.ne kadar zamandır evlisin.sendeki sorun nedir.benim adet düzenziliğim varda.

hoşgeldin canım ben 13 aylık evliyim hiç bi sorunum yok canım ama genede olmuyo işte rabbim kısmet etmeyince sen nekadarlık evlisin adet düzensizliği için bi dktra gittinmi canım ama korkma canım sadece adet düzensizliğiyse çok çabuk çözülebilecek bi sorun

Back
X