• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar beni ii dinleyin ve mutlaka dedimi yapın bnm şu an allah tarafından ikizlerim ve bi onlardan hariç bi çocugum var yani 3 tane allh sizede inş. nasip eder evledıı ama önce şunu deneyinn ama ltf ve mutlaka deneyin kırmızı soganın kabugu varya onu kırmızı olan yerini soganddan ayırın ve ıhlamur çayı gibi kaynadın sona adetten 1 2 gün önce biir bardak için acıdır nama isterseniz içine şekerde atabilirsiniz bunu her ay adet döneminize yakın yapın ben bunu içdigimde ikizlere hyamile kaldımm wllhi ve 1.5 sene bnmde çocugum almadı bunu içince o ay adet grmedimm size yaramı bilmem en azından rahimdeki bütün pislikleri dışarı atıo bunu bilin ve yeni evlenen bayan tiin sen şu an daha çok yenisin kendini dr. a gidipte haplarla mahvetme bnm söledimi dene milk 2 sene senn adet düzensizligin olucak mutlka kızlar rahim konusunda baya bilgimm var eger bildigim yerlerden sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım inş. önelikle haplar yerine dogal yöntemleri deneyin mulaka ha bu arada kendinizden şüphesi olan ark .lar sakın sogan kabugunu içeyein bebgi olanlar %100 düşükle sonuçlanırr bunu sölimde sona allah korusun bişe olamsınnbnm ikizlerim o sogandan sona allah tarafından oldu ve ilk çocuklarımdı kızlar allah hepinize hyrlı evlatlar nasip eder inş.canazer antibiyotik zarar verir güzelimm adeti tam olmanı engeler yani kanın içerde pıhtılaşıp kalmasına sebep olur eger bi rahatszlıgın yoksa içmemende çok yaralı hanımlar dr. mutlaka ii oolsun sizin olmayan bi hastalınızda çıkara bilir işde kullandınız ilaçlar o zaman daha fazla zarar veriri size hepinizi öpüorumm dilerim allahdan sizlerinde bebişleriniz kucanıza aldınız günler gelir :))
Tavsiyen icin sagol. Bende her zaman ikiz bebeklerim olmasini istemisimdir. Bir kiz bir erkek. Seninkileri de ALLAH bagislasin hayirli evlatlar olurlar INSALLAH. AMIINNN opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar. Benim de 11 yaşında bir oğlum var. Üç aydır 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor.Stres yaptım ben de . Yaşım da 36 oldu. Fazla vaktim kalmadı.

iiii walla kociş evdeydi bugün anca girebildim zaten rahat bırakmıyoki kedi gibi kovalaşıp duruyoz ben kaçıyom o yakalıyoooo uffff iki kere idman yaptık çok yoruldum beeee birbennnnnnnnnnnn

Kiz melikeeeeeeee cok idmana cikmayin, sonra derbiye cikamazsiniz.kizzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X