• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Türkiye gidip tüp bebk yaptirmak istiyorum. O da cok pahali diye kocis beni asar belki seneye diyor.yaaaaaaa Ben ne yapicam ALLAHIM sen yardim et. bilmiyorumkismile

canım herseyin bi çaresi wardır elbetteki evet tüp bebek neden olmasın ikinizde saglıklı insanlarsınınz hem yarısını devlet kasrılıyomuş birbenimmmm

ALLAHIMM bizi ümitsizlikten kuratar. :Saruboceq:

işte buuu duuu geliyom namazımı kılıp geleyim canımmmm bi yandanda yemek yapıyom walla canıma rkdasım bol bol dua etmekten baska caremiz warmı yok sakın üzülme biz senin her zaman yanındayızzz bekle sanada dua edip geleyim emi bebişimmmolumunekankayizsmile

işte buuu duuu geliyom namazımı kılıp geleyim canımmmm bi yandanda yemek yapıyom walla canıma rkdasım bol bol dua etmekten baska caremiz warmı yok sakın üzülme biz senin her zaman yanındayızzz bekle sanada dua edip geleyim emi bebişimmmolumunekankayizsmile

Tamam canim sen git. ALLAH kabul etsin. opuyorumnanaktan

canım herseyin bi çaresi wardır elbetteki evet tüp bebek neden olmasın ikinizde saglıklı insanlarsınınz hem yarısını devlet kasrılıyomuş birbenimmmm

Elbette her seyin bir caersi var ama bu bebis meselesi cok zor bir is yaa. Biz türkiyede oturmadigimiz icin bizim tüp bebek masrafini karsilamz ki canim. Bu ülke ise tüp bebegi karsilamiyor.:umursamaz:

Elbette her seyin bir caersi var ama bu bebis meselesi cok zor bir is yaa. Biz türkiyede oturmadigimiz icin bizim tüp bebek masrafini karsilamz ki canim. Bu ülke ise tüp bebegi karsilamiyor.:umursamaz:

hımm geldim canım walla ne desem blmiyom birbencim sanada dua ettim sende et ama tamammı kendin için hakında hayırlısı olsun cabnım kociş geliyomus yemek daha bitmedi simdi kızar sonrada alış verişe gidicez bitanem görüşürüz bak sakın üzülme tamammııııolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanŞeniz

Bur da saglik masraflari cok yüksek anam.Ben gecen sene kücük bir ameliyat gecirdim demistim ya hani.Sadece 1 gün 2 gece kaldim yani pazar aksami yattim sali sabak erkenden ciktim % 10.nu 3 bin frank ödedi kocis. bilmiyorumkismile

Back
X