- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.901
kızlar bu nessizlik aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya acıyom kimse yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben Bursa'dayımbursada olan yokmu arkadaşlar..
Kiz melike nerdesin. Mart gelmeden baslamissiniz kizzzzzz herif yene seni kakalamis heralde. kaydirigubbakcemileŞeniz
merhabalar
arkadaşlar nasılsınız bakalım günaydınlar ben adet olmadım adet günüm geçti bu ayda
ne olacak bilmem
gecikmemidir yine acaba
mrb burcum nasıl belirti var mı inş.hamilesindir bitanemmm
burcucum,niye gecikiyor peki 3 aydır öncesinde yokmuydu gecikme? hiç belli olmaz belki hamilesindirbilmiyorum ki canım sadece kasık ağrım var arada ama alıştım ben artık son 3 aydır bu adet gecikmelerine
burcucum,niye gecikiyor peki 3 aydır öncesinde yokmuydu gecikme? hiç belli olmaz belki hamilesindirinşallahh
merhabalar
arkadaşlar nasılsınız bakalım günaydınlar ben adet olmadım adet günüm geçti bu ayda
ne olacak bilmem
gecikmemidir yine acaba
ben Bursa'dayım![]()
aaaa ne pko su kızzcanım yanlıs hatırlamıyosam pko hastasıydın dımı yanlışsam duzelt
bende pko hastasıyım ve benımde her ay gecıkme olmaya basladı hatta bazı zaman erken bıle oluyorum
kısacası pko hastaları bunu yasıyo dıye bılıyorum moralını bomak ıstemem inşallah ben yanılmısımdır yanılıyorumdur yadaa inşallah temenlım o ama kendımden bılıyorum enazından hamış olmaya bılırsın cnm yaaa
dedıgım gıbı inşallah ben yanılıyorumdur
bu gecıkmeyı yasamak naslldır bılırım hamıleyım sanılıyoo ama sonuç yıne hüsran ama boz ma moralını çalışmaya devam heheh
bu sıtede moral bozmak yokkk tamm :Saruboceq::Saruboceq:yerimsenibenyerimseniben
mr kızlar naber nasılsınız hepinize iy haftalarrr.
melike kız kankiii nerdesin yineeeeeeeeeee
burdayım askıtommm asıl sen nerdesin kankimmm yaa ösledim walla seniiii pıtırcıgım benimmmmmmopuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmile