• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhabalar
arkadaşlar nasılsınız bakalım günaydınlar ben adet olmadım adet günüm geçti bu ayda
ne olacak bilmem
gecikmemidir yine acaba

merhabalar
arkadaşlar nasılsınız bakalım günaydınlar ben adet olmadım adet günüm geçti bu ayda
ne olacak bilmem
gecikmemidir yine acaba

canım yanlıs hatırlamıyosam pko hastasıydın dımı yanlışsam duzelt
bende pko hastasıyım ve benımde her ay gecıkme olmaya basladı hatta bazı zaman erken bıle oluyorum
kısacası pko hastaları bunu yasıyo dıye bılıyorum moralını bomak ıstemem inşallah ben yanılmısımdır yanılıyorumdur yadaa inşallah temenlım o ama kendımden bılıyorum enazından hamış olmaya bılırsın cnm yaaa
dedıgım gıbı inşallah ben yanılıyorumdur

bu gecıkmeyı yasamak naslldır bılırım hamıleyım sanılıyoo ama sonuç yıne hüsran ama boz ma moralını çalışmaya devam heheh
bu sıtede moral bozmak yokkk tamm :Saruboceq::Saruboceq:yerimsenibenyerimseniben

canım yanlıs hatırlamıyosam pko hastasıydın dımı yanlışsam duzelt
bende pko hastasıyım ve benımde her ay gecıkme olmaya basladı hatta bazı zaman erken bıle oluyorum
kısacası pko hastaları bunu yasıyo dıye bılıyorum moralını bomak ıstemem inşallah ben yanılmısımdır yanılıyorumdur yadaa inşallah temenlım o ama kendımden bılıyorum enazından hamış olmaya bılırsın cnm yaaa
dedıgım gıbı inşallah ben yanılıyorumdur

bu gecıkmeyı yasamak naslldır bılırım hamıleyım sanılıyoo ama sonuç yıne hüsran ama boz ma moralını çalışmaya devam heheh
bu sıtede moral bozmak yokkk tamm :Saruboceq::Saruboceq:yerimsenibenyerimseniben
aaaa ne pko su kızz
yanlış hatırlıyorsun bitanem bende pko yok sadece tiroidlerde sorun var anladınmı kuzumbayanssulusmile

Back
X