• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

canım umutlubirben sen asılama yapmıştın dimi tutmadı yani adet olduğuna göre çok üzüldüm olacak bizimde olacak bebeğimiz ben hala adet olmadım çok üzülüyorum farlutalı bitireli bugün 8gün oldu ama hala tık yok

canım umutlubirben sen asılama yapmıştın dimi tutmadı yani adet olduğuna göre çok üzüldüm olacak bizimde olacak bebeğimiz ben hala adet olmadım çok üzülüyorum farlutalı bitireli bugün 8gün oldu ama hala tık yok

Evet malesf tutmadi adet oldum. Dün cook kötüydüm. Bu gün biraz daha iyi sayilirim. Biliyormusun ben 3 4 gün gectikten sonra daha cok üzülüyorum.Iicimde biriktiriyorum sonra daaaa kac gün boyunca da. senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

çok üzülüyorum arkadaslar esim neti kapatıcam diyor erken menepoz diye seyler okuyorum çok üzülüyorum öyle bişey olmaz dimi doktor olsa söylerdi dimi

Olmaz canim o dedigin sey yani genc yasta menepoza giren kisiler cok fazla tramva geciren kisilerde olur. Mesela ailesinde beklenmedik ölümler falan. Seni bundan önceki aylar normaldi dimi ???bilmiyorumkismile

evet net sayesınde cok sey ogrenıyoruz kafamız cok karısıyo esımde bazen bana kızar bakma ole yok surası yok burası agrıyınce ne olur dıye zemuszemus sıyırdık valla

mavis, bak canim deki benim arkadaslarimda bebisler olmadigi zaman, yada baska sorunlari oldugu zaman cok üzüldüklerini söylüyorlar. bu siteye girdikmi rahatliyoruz diyorlar bir birimizi teselli ediyoruz de canim kapattirma sen sonra cok üzülürsün. zemuszemus

Back
X