• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

konuyu toplam 6 kullanıcı ve 1 misafir okuyoooo
melike_ecesuu,ecrin87,esinte,mız mız,umutlu birben ooo kızlar cogaldık yinee diger arkadslarda gelse artık misafirde kimse oda katılsın gel buyur bacımmm

melikebirben geliom yoksunuz sabah arkadaşlarla konuştuk ama yine yoktunuz iyim canım ne olsun ne yapsamda bir an önce bebeğim olsun die düşünüyom melike kız o yaptığın bürbenin sölediği macunların tarifini versene deniyecem malum marta hazırlık

aaaaaa kıskancc bibennnnn ben daha yeni evliyimm bee hem masallah de yawrum Şeniz aglama gülüm :nazar: :nazar: :nazar: :içelim:

Himm masalah diyelim ama biraz kisakndim dogrusu. Bana ekisin diyosun himmmm. Benim tecrübelerim yeterrrrrrr. Hos simdiye kadar bir ise yaramadi ama biz daha tecrübeliyiz. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

melikebirben geliom yoksunuz sabah arkadaşlarla konuştuk ama yine yoktunuz iyim canım ne olsun ne yapsamda bir an önce bebeğim olsun die düşünüyom melike kız o yaptığın bürbenin sölediği macunların tarifini versene deniyecem malum marta hazırlık

Bos ver melikeni tariflerini o kadar ise yarasydi melike simdiye ikiz yok yok ücüz dogurmaliydi. Gelin bu ay hep berakaydirigubbakcemile3ber dama cikalim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilŞenize

kaydirigubbakcemile3elma sekerimmm kim diyo bu macun yapıp verdigimi bi ara samata olsun diye takıldık birbenle kıs birben hep yakıyon beni warya keciboynuzu pekmezi ve havuc suyu erkeklere iyi geliyomus ama gel gör ki benimkii kendi halinde canım bende incir yiyorum gülümmmkaydirigubbakcemile3:roflol:

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim size birşe danışacakktım ban yardımcı olurmusunuz evlenmeden önce heray düzenli olarak adet oluodum ama evleneli 8 ay adet düzensizliği başladı bende şimdide kasıklarımda çok kötü bir ağrı bu ayın 18de yada 19da hasta olmam gerekiodu ama olmadım 1 hafta geciktim ayın 18de birleşme yaşadık sizde şu anda ben hamile olabilirmiyimmmm.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin inşşş bende çok istiyorum inş olurr dualarım sizinle sizde bana dua edin
canım bende aynen ama seninki gibi 1hafta değil tam bir ay gectii adet olmadım doktor bana enfeksiyon var dedi bi doktora git istersen

kızlr bakın saka yapılıyo ama kişiligime laf söletmem tammamı bana böle deme hakkını kimseye vermiyorum çünkü haketmedim ya ben kaç aylık evliyim allahım yaaa kime ne ya ne tarifi ne macunu nerden çıkarıyosunuz bunları yaa ben bukadar basitmiyim boşver melikeyi ona yarasaydı üçüz dogurudu deniliyo kızım ben yeni evliyimmmm tamammı kimseyi de ilginedirmez benim özel hayatıma laf sölemek herkes kendine baksınnnnn

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3elma sekerimmm kim diyo bu macun yapıp verdigimi bi ara samata olsun diye takıldık birbenle kıs birben hep yakıyon beni warya keciboynuzu pekmezi ve havuc suyu erkeklere iyi geliyomus ama gel gör ki benimkii kendi halinde canım bende incir yiyorum gülümmmkaydirigubbakcemile3:roflol:

Kiz sen benim dediklerimemi bozuldun ask olsun, saka yaptim. aaaaaaaaa
senin macun kullanmadigini biliyorum. hem ne var ben kendime bile nele diyorum. Bende sogan suyuna basliyicam INSALLAH .bilmiyorumkismile

Bos ver melikeni tariflerini o kadar ise yarasydi melike simdiye ikiz yok yok ücüz dogurmaliydi. Gelin bu ay hep berakaydirigubbakcemile3ber dama cikalim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilŞenize

çok kırıcı konusmssun yaaa.nasıl ikiz üçüz dogururmuş nasıl konusuyorsun sen yaaa.
şurda iki stres atmak için konusuyoruz böylee kırıcı olma yaa.sen çık dama canımm işe yararsa bizede dersin.

melikecim sinirlenme canım bak ne dicem ilişkidemi bulundunuz bugün peki ilişkiden sonrA ne yapıyorsunuz bizde yapalım herkes söylesin ya

ya allahım ne yapıcam bende topikten okudugumu yapıyorum ayaklarımı dikiyorum bi sat kalkmıyorum canım böle sölüyoz işte dalga geciyolar ben yeni evliyim tamammmııı çok normal sanki 10 senelik evliyim ben kimseyle dalga gecmiyorum millet beni sakız yapıyo agzına kimse kusra bakmasınn gelenmem ben böle selere yaaaaa yeterrrr

kızlr bakın saka yapılıyo ama kişiligime laf söletmem tammamı bana böle deme hakkını kimseye vermiyorum çünkü haketmedim ya ben kaç aylık evliyim allahım yaaa kime ne ya ne tarifi ne macunu nerden çıkarıyosunuz bunları yaa ben bukadar basitmiyim boşver melikeyi ona yarasaydı üçüz dogurudu deniliyo kızım ben yeni evliyimmmm tamammı kimseyi de ilginedirmez benim özel hayatıma laf sölemek herkes kendine baksınnnnn

canım sıma canını yaaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X