• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

insallah olur bukadar uzatma melikecim barısın hadi özür diledi birbennnn hadi öpün birbiriniz barısın burası varken baska yerde işin ne bakimmmmm:gitme:

kızlarrrrr ben iyiyimm tamamm bişi uzattıgımda yokk lütfen ben kimseyi kırmıyuom kimsede beni kırmasın bişi sölerken 3 kere düşünerek yazalımm tamam saka felan yapıyoz ama yerine göre canım tamamı k.ib tatlımmm

Son düzenleme:
üzülme kızzzz bak stres yapma bebeişimiz hiç olmucak seni çok iyi anlşıyorum bigünde ben böyle hepinize kızmıstım kendi kendinize konuşuyorsunuz aranıza kimseyi almıyorsunuz diye ahhha ahhhh butür seyler bekledğimiz halde gelemeyen bebekler yüzünde kaynaklanıyor

ya ben sinirlendigim tek konu su sanki yıllardır çocugum olmamış olmayadabilir allhım yazdıysa napabilirim de yok macunlarım kürlerim yarasa bana yaramışta ikiz üçüzüm olurmuş şimdiye allahallah nasıl olur yaaaa benim esim zaten 15 gün hastanede babasının yanında naısl oluyo ya ben hangi ara bu haltları yiyom acabaaaaa

tamam canım yaa sankinleş birazzkaydirigubbakcemile5 doktora gittinmi canım yada ne zaman gitcen .

bak bebişlerimiz olcak inş.o zaman beraber gezdırız ben gelirim senin yanına canım biraz uzagız ama olsunnopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 üzülme güzel şeyler düşünelim senin en azından olmus baak.bakalım benım ne zaman olcak hayırlsııdıyelımdimi nasipp.kaydirigubbakcemile5

Melikeee, beni cok üzdün bende bir daha sana yazmam Her laftan alinipta karsikini sanki cahil. lafini bilmez köylü muammelesi yapma. Hep sen lafini biliyon hep sen iyi konusuyon. Ben sadece saka yaptim. Beni bu kadar üzmene hakkin yok bir dahada san yazmam. Ben öyle kücük lafalardan alinmam. ama bir de kirildimmi tam kirilirim. ALLAH sana istedigin kadar bebek nasip etsin. Bir dahada sana yazmam.

birben bak burda ben seninle nasıl ilgilendigimin farkındamısın tabiki kırılırım yaa hemde sen sölersen baskası olsa hiç tınnnlamam tamam sen bilirsin yazanda saolsun yazmayanda buda benim bu konuyla ilgili son sözümmm

melike sarı civcivim niye bu kadar kızdın kimse senin kişiliğine dalga gecmio ni ye o maunları yapanlar cahilmi senin için demiom ama o cmacunlarla hamiş kalan cok canım birben seninle dalga gecmedi ve bende biz acımızıda sevinçimizde beraber yaşığoz yazık gercekten yazık bizleri co yanlış anladın ama bence sen bu gün biraz morelin bozuk birbene patladın keskin sirke küpüne zarar

Yaaaaaa ben manyakmiyim niye kisiligiyle dald^ga geciyim.Inan göz yadlarim kilavyenin üstüne damladi. Bu kadar uzatilmazki canim.Sadece saka yptim geri sayfadi bazilarida bu sakalardan yapmistliar hatirliyorum. ayyyyyyy ne kadar üzüldüm elim aygim buz kesti.:çok üzgünüm:

Yaaaaaa ben manyakmiyim niye kisiligiyle dald^ga geciyim.Inan göz yadlarim kilavyenin üstüne damladi. Bu kadar uzatilmazki canim.Sadece saka yptim geri sayfadi bazilarida bu sakalardan yapmistliar hatirliyorum. ayyyyyyy ne kadar üzüldüm elim aygim buz kesti.:çok üzgünüm:

canım üzülme sen kendini biliosan gerisi boş bak nederseniz küsmem cünkü burdaki kızların amacını bilom birbirimize destek olmak bazen unutmak için dalgalar gecioz kendimizlen ama gitme boş ver gercekten cok üzgünüm siz bide cok iyi anlaşırdınız alıncak bişi yok :1no2::1no2::1no2::1no2:

kız ne olur gitmeyim bu rası sizsiz olamaz yapamaz sende üzülme umutlu birben nazar değdi arkadasklığınıza siz kankisizniz yapmayın böyle sende topla kendini üzülme

kızlar artık konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen umutlubirben gitme sakın kal canım

Yaaaaaa inanamzsin ne kadar üzüldügüme göz yaslarima hakim olamiyorum en iyisi ben cikiyim.Ben yapi olarak cok ince fikirli degilim ama kimseyle de dalga gecmem. Yani cok ince fikirli degilim ama öyle dan dan da konusmam. aaaaaaaaa bu kadar da lafini bilmez yerine konulmam cok agrima gitti. ALLAH biliyro ben cok üzüldüm.:çok üzgünüm:

melike bence gereksizce gerginlik oldu birdaha olmaz diyon ama bencede genel olarak cok kırıcı oldun kimse cahil dağil canım

Yaaaaaa inanamzsin ne kadar üzüldügüme göz yaslarima hakim olamiyorum en iyisi ben cikiyim.Ben yapi olarak cok ince fikirli degilim ama kimseyle de dalga gecmem. Yani cok ince fikirli degilim ama öyle dan dan da konusmam. aaaaaaaaa bu kadar da lafini bilmez yerine konulmam cok agrima gitti. ALLAH biliyro ben cok üzüldüm.:çok üzgünüm:

tamam canım toparlan biraz sonra gene gel ya burda kişiliğe laf atılmada ben taraf tutmuyom ama melike genel olarak cok kırıcı oldu :1no2::1no2::1no2::teselli:

melike bence gereksizce gerginlik oldu birdaha olmaz diyon ama bencede genel olarak cok kırıcı oldun kimse cahil dağil canım

ya ben ne yaptım biri sana deseki macun kür esinteye yarasa çoktan ikiz üçüz dogururdu diye sen ne derdinnn lütfen hem sana ne oluyooooo yaaaaaaaaaaaa çıldırdım oldum yaa

konuştuğumuz paylastığımz konu aynı surunlar aynı bende yaptım o macunlarda bende 2 senedir uğraşıyom sen daha yolun başındasın bizim alınmamız gerekir burda hep beraber konuşuyoz bana neler denildi ama dalga olsun kafa dağıtalım die ama ben dedim umutlubirben dedi die ben konuyu actım birbende bana takıldı öle sende alındın sen daha 10 aylık evlisin biz 2 senelik evliyiz nedemek düşük yaptım sen daha bi su damlası için öle yapıyon ama nalar ne gencler kaybedio bu arada bende bi düşük yaptım ama bunu okadar problem yapmadım ilk burda söylüyom

Back
X