- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.121
bu arada mavişşş sen ne yaptın canım hamile çıktınmı göremedimmm yazdıgını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecrin ne zaman gidiyon dr aa
konuştuğumuz paylastığımz konu aynı surunlar aynı bende yaptım o macunlarda bende 2 senedir uğraşıyom sen daha yolun başındasın bizim alınmamız gerekir burda hep beraber konuşuyoz bana neler denildi ama dalga olsun kafa dağıtalım die ama ben dedim umutlubirben dedi die ben konuyu actım birbende bana takıldı öle sende alındın sen daha 10 aylık evlisin biz 2 senelik evliyiz nedemek düşük yaptım sen daha bi su damlası için öle yapıyon ama nalar ne gencler kaybedio bu arada bende bi düşük yaptım ama bunu okadar problem yapmadım ilk burda söylüyom
canım yaa bugun farlutal bitiyor 2-3güne hasta olurum galıbaa bakalım hastalııgm 3,günü gitcem kaydirigubbakcemile5
canım benim tamam ama sürekli bu konu yaa tamam kürler kulanan arkadslar var ben mi diyom işte allahallah sen bence bilmeden yazıyosun o bana yazmış boşver melikeyi macun kür ayarasa bana çoktan ikiz üçüz yaparmışım hem 10 aylık evli degilim temmuzda evlendim bennn sana ben bişi demiyom sen bana genel anlamda kırıcı oldu diyosun yaa
hımm hadi hayırlısı kankaa bebişlerimiz olur inşallahtaaa gezdiririz hep beraberrrrr![]()
melike boşver canım bak daha yeni evlisin kusura bakma 10 aylık die aklımda kaldı
sagol canım yaaa inş.bakalım hayırlısı canımm![]()
kızlar neörüyonuz:hulya::hulya:
ama adın yok kız nirdesin aloooooooooo![]()
burdayım keleee kociş ders caışıyoda komserlik sınavı içinnnn bide yurt dısına gitmek için bunlara zel hak verildi onada grecek öle oyalnaıyom bende iştee canım iyi gezmişsin kurtların gitti o zaman deseneeeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni