• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canım ben yapmıyom ama bi tane günde yiyommm naasıl hissettin yaa belirtilerin nasıl oldu seninkiii
canım ben çok uzun zamandır ( belki 7- 8 aydır) yumurtladığımı hissetmiyordum..ama ilk defa bu ay incir kürü sayesinde o uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı ve yumurtalıklarımda ağrı hatta göğüslerimde de ağrı oldu tam da 15. günümde...1 martta regl olmam gerekiyor ve olacak gibiyim hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım..

içim içime sığmıyor çok sevindim bu ay hızlı çalışacağım valla ne gerekiyosa yapacağım hamile kalmak için eşimde bugün arıpoleni almış kendine yicem diyor

canım ben çok uzun zamandır ( belki 7- 8 aydır) yumurtladığımı hissetmiyordum..ama ilk defa bu ay incir kürü sayesinde o uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı ve yumurtalıklarımda ağrı hatta göğüslerimde de ağrı oldu tam da 15. günümde...1 martta regl olmam gerekiyor ve olacak gibiyim hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım..

hımmm negüzel canım bak bunada sevindimm bende günde bi tane incir yiyom canım ne bilim walla peki belirtilerin ne benim iki gündür acayip kasıklarım agrıyo bugün 12.günümdü bakalım hayırlısı kocişle pek birlikte olmuyoz bugün olduk amaaa yani babası hastaydı onlarda burdaydı daha yeni gittiler o yüzden yaniii

bende bursalıyım bursanın neresindensin hangi doktoro gidiyosun canım

içim içime sığmıyor çok sevindim bu ay hızlı çalışacağım valla ne gerekiyosa yapacağım hamile kalmak için eşimde bugün arıpoleni almış kendine yicem diyor

hımm ne gzüel bitanem inşallah canım arkadslarım inşallah bu mart ayı kedilerin ayııı ugurlu gelirde hep beraber hamiş hamiş dolaşırız ohh ne gzüel olur wallaaa :lepi::emir_bebek::dance:

ben aslen balıkesirliyim evlenindim geldim buralara kocam için yani

hımm canım hep öyle walla bende asık olmasam evlenip işimide bırakır buraya gelirmiydim yaa üniversite mezunuyum bide uff kafayı yicemm özel sektöre bırakmıyo bende işletme mezunuyum ne güzel özel bi bankadaydım evlenip memelketten ayrılınca çıkmak zorunda kaldım esimde diyoki şimdi sende polis ol bende inat ettim ama az biraz kafamı dinlimde girecem polislige işteeee :dilcikar:

Back
X