• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kuzenin için üzüldüm canım ama hamılre kalmasına sevindim.bakalım bana nasıl bi tedavi uygulayacaklarrr.bal tarçın çörek otu karıştırılıp yeniyordu dimi

evet canım doktor secımıde cok onemlı hepsi para yıor vede ınanma o 3 gun ıcınde bebegıne kavusuor :))))darısı bızlere ınşşşş ben cıkıorum canım sıkıldı bebek lafı cok konusunca fenalasıorum :((((((((((((((psikolojım bozuluo

onun acısı zatn vıtamını kız :)sende benım gıbısın ha bısıyı zorlnyıosun :(ama sorun bebek olunca ınsan tas olsa yer :((((((((allhım kımseyı caresız bırakmasun

evet ya biz alışmış adana kebabının tadına baska bişiyi kaldıramıyo midemizzzkaydirigubbakcemile3 canım dogru sölüyosun esin ne iş yapıyoo bu aradaa

kıslarrr bi yerde gördümm arı sütü erkegin spermlerini fazlalastırıyomus kadınlarda arı poleni yiyomuşşşş

ben arısütü polen bal yedım bi kavonazda karsık bunlar sabah ve akşam yedim beni çok ısıttı şimdi hastalığım 5,günü adaçayı YAĞINA BAŞLAYCAM oda içi temizliyormus bakalım

ben arısütü polen bal yedım bi kavonazda karsık bunlar sabah ve akşam yedim beni çok ısıttı şimdi hastalığım 5,günü adaçayı YAĞINA BAŞLAYCAM oda içi temizliyormus bakalım

beni ısıttı derken kankaa anlamdım ben hadi ya yaptın demekkk maşşallahhh kankama benimmmm

evet canım doktor secımıde cok onemlı hepsi para yıor vede ınanma o 3 gun ıcınde bebegıne kavusuor :))))darısı bızlere ınşşşş ben cıkıorum canım sıkıldı bebek lafı cok konusunca fenalasıorum :((((((((((((((psikolojım bozuluo

İNŞ.BEBİŞ SAGLIKLA GELİR DARISIDA BİZLERİN BAŞINA İNŞ.CANIMopuyorumnanaktan

beni ısıttı derken kankaa anlamdım ben hadi ya yaptın demekkk maşşallahhh kankama benimmmm

valla canım beim ellerim ayaklarım hep demir gibi hiç ısıtamam kendimi bu arısutu polen balı yemeye başladıgımdan beri sıcacıgım valla.bitti bi kavonoz almıstım valla hepsini yedım.şimdi bal tarçın çörek otuna başlayacam canım bakalım.hayırlısı nasip yaa.belki bir yumurtam olmustır hee ne dersin opuyorumnanaktan

valla canım beim ellerim ayaklarım hep demir gibi hiç ısıtamam kendimi bu arısutu polen balı yemeye başladıgımdan beri sıcacıgım valla.bitti bi kavonoz almıstım valla hepsini yedım.şimdi bal tarçın çörek otuna başlayacam canım bakalım.hayırlısı nasip yaa.belki bir yumurtam olmustır hee ne dersin opuyorumnanaktan

insallah kankacım inşallahhhhhopuyorumnanaktan:emir_bebek:

sezencimm tadı nasıl canım yaaa ufff böle kürleri hep dinliyom ve okuyom sadece hiç icraata gecemiyom midem kaldırmıyooo okurken bile zorlanıyommmmakannehir
canım ya hiç de kötü değil tadı öyle içilmeyecek gibi bişey değil..ben hiç zorlanmadım 21 gün boyunca.sadece yapmak zor geliyor bazen..bir de maliyetli durmadan incir alıyorsun..

canım ya hiç de kötü değil tadı öyle içilmeyecek gibi bişey değil..ben hiç zorlanmadım 21 gün boyunca.sadece yapmak zor geliyor bazen..bir de maliyetli durmadan incir alıyorsun..

canım midem almıyo benim yara war zaten öle herseyi yiyiip .içemiyom allahım saglık sıhhat versin napalım tiksinirim diye çok korkuyom zaten bişi demedimki kendi adıma söledimm içemem diyeeee

kız melike inçir tatlı oluyo kokusu biraz kötü ama tatlı soğan berbat bir kere içtim sonra tövbe ettim

tamam tatlım boşverin beni saglık problemim var esintecim midemde yara war saol askım ben öyle yeme taraftarıyım kim nasıl istiyosa öle yapsınnn ee naberrr nirelerdesinnn

Back
X