• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ya ben hem soganın kendisini yiyom yeri geince hemde incirinde kendisini size afiyet bal seker olsun canım aslında su inciri deneyip içebilirim ama ne bilim galiba zorsunuyomlaelaelaelaelae

kız melike inçir tatlı oluyo kokusu biraz kötü ama tatlı soğan berbat bir kere içtim sonra tövbe ettim

ok kankacımm ee nasıl gidiyo iş yogunmusun konuyu degişterelim nasıl gidiyoo allahım yarın kandilmiş kanki bol bol dua edelim olurmuuuuuopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

evet canım biraz ama aklım burda valla.evet yarın kandıl inş.oruc tutabılırsen tutcam yarın inş.hepiniz içinde bol bol dua etcem :Saruboceq:

bigün canım sadece yarın kandillerde oruc tutmak çok sevapmıss.ben her kandıl tutmaya calsıırım canım.

valla anlamadım nasıl yaptım bastım bişeylere :)

ooooo burcum gelmişşş naberrr burcucumm nasılsın canımmm

VALLAHİ HİÇ İYİ DEĞİLİM BUGÜN HASTALANDIM VE ÖLÜYORUM AĞRIDAN
AYRICA DÜNKÜ TARTIŞMALARI ÇOK GEREKSİZ BULDUM MELİKE SEN YERİ GELİNCE BİRBENLE HRŞEYİNİ KONUŞUYORDUN BU LAFAMI ALINDIN YANİ ÇOK BASİT BİR LAF BU ŞAKA YAPMIŞ İŞTE KIZZ BOŞU BOŞUNA TOPİKTE TARTIŞMA ÇIKARDINIZ AYRICA BURAYA FAZLA GİRMİYORUM BU ARALAR ÇÜNKÜ SÜREKLİ EVDE EŞLERİNİZLE YAPTINIĞINIZ MAÇLARI ANLATIYORSUNUZ BURASI CİNSELLİK TOPİĞİ DEİL CANIM BURASI GEBE KALAMAYANLAR TOPİĞİ İÇİMİ DÖKTÜM VALLAHİ AMA GERÇEKTEN ÇOK KIZDIM BİRBENİNDE KALBİNİ KIRMIŞSINIZ YAA YAZIK VALLAHİ :oklava:

ayyy burcu inanmıyorum sana yaa ben kimsenin kalbini kırmadım tamammı kırıldım dogal olarak eslerimizle ne yapmısızki anlattık hep kızlar diyodu sordular bende cvp veriyodum evet mac ayptık diye benmiyim suclu allah askına mideme kramp giriyo yapmayın ya yapmayınnnnnn tamamm ben kötüyüm siz iyi olunnn

evet birbenle çok iyi anlaşırdık ama nedense dün öle söledigi zoruma gitti demmekki hassaslaştım ben aglamkatan helak oldum beni aglatmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin hakkı yok ben burda moral evrdim hep arkadslarıma tabiii kimi arkadaslarda bana canım nolur artık üstüme gelmeyin onunki kalp te benim ki tas mıııı neyse yaa sende anladın yaa ne diyim

ayyy burcu inanmıyorum sana yaa ben kimsenin kalbini kırmadım tamammı kırıldım dogal olarak eslerimizle ne yapmısızki anlattık hep kızlar diyodu sordular bende cvp veriyodum evet mac ayptık diye benmiyim suclu allah askına mideme kramp giriyo yapmayın ya yapmayınnnnnn tamamm ben kötüyüm siz iyi olunnn

TAMAM ARKADAŞLAR SORABİLİRLER ONLARINKİDE AYIP SONUÇTA AMA VERME SENDE CEVAP İYİCE ABARTMIŞTINIZ YANİ SIRF BU YÜZDEN BİZİM ESKİ ARKADAŞLARIMIZ GELMİYOR BU TOPİĞE ARTIK YAPMAYIN YANİ AYRICA EŞİNDEN ÇOK BAHSEDİYORSUN BURADA AMA EŞİN KIZMIYORMU ÖZEL HAYATINIZI BURDA ANLATTIĞIN İÇİN ÇOK YANLIŞ ÇOKKK:oklava:

ya neden ben günah kecisi oldum hem ben ne anlatmısım cinsellikle ilgili allahım ya cıldırıcam bakın beni kimsenin bu sekilde eleştirmeye hakkı yok aslaaa ben insan gibi sana slm verdim bu sözleri haketmedim tamammı madem öle arkadsların gelmiyo tamam bu saaten sonra gelmem bende burayaaa

ne diyosun sen yaaaaa sen beni nasıl böle elestirirsin yaa nasıl şimdi sen kalp kırmaktan bahsediyosun ya sen ne yapıyosun pekii şimdi napıcaksın sana sökmezmiş yaa hayırdırrr seninde yolun acık olsunnnn

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. İrfan Şencan, tüp bebek tedavisinde embriyo transferine "tek" sınırlaması getirileceğini bildirdi.

Şencan, yaptığı açıklamada, üremeye yardımcı tedavi metodlarının uygulanması ve merkezlerin fiziki yapılarının değiştirilmesine yönelik bazı kararlar alındığını söyledi.

Şencan, üremeye yardımcı tedavi yöntemlerinin uygulamasında alınan kararlar hakkında şu bilgileri verdi:

"Yapılan değişiklikle bundan sonra herkes istediği kadar embriyo transfer edemeyecek. Bunun için belli bir sınırlama getiriliyor. Bu sınır, artık öncelikle 'bir' olacak. Yani, tek embriyo transfer edilebilecek. Özel durumlarda bu sınır değişebilecek. Özel durumlar ise ikinci ya da üçüncü denemeler ve daha sonrasını kapsıyor. Bu durumlarda iki embriyo transferine izin veriyoruz. Ayrıca, 35 yaş üstünde olunması halinde de iki embriyo transferine izin veriliyor. Onun dışında tek embriyo..."

"EBMRİYO VERİCİLERİNDEN DNA ANALİZİ ALINACAK"

İkinci bir değişiklik olarak da "tamamen dış ortamda yumurta ve sperm birleştirilmesinde kaynaklar konusunda oluşabilecek riskleri azaltmaya yönelik tedbir alındığını" ifade eden Şencan, "Çünkü, spermin kaynağı değişebilir, karışma riski var. Bu kanunlarımızda ve anayasamızda ele alınan bir konudur. Bunu çok ciddi bir şekilde disipline ediyoruz. Bundan sonra eğer embriyo üç aydan daha fazla dondurulacaksa embriyo vericilerinden DNA analizi alınacak. Bununla beraber konulacak ki sonra soyun karışması engellensin. Soyun korunması, kanunda öngörülen bir şey zaten. Biz de tedbirini alıyoruz" dedi.

Şencan, bunun dışında tüp bebek merkezlerinin açılış esaslarına ilişkin de mevzuatın değiştirildiğini belirterek, "Artık, şimdiye kadar olduğu gibi bu merkezlerin rastgele açılmasının önüne geçiyoruz" diye konuştu.

Şencan, ayrıca tüp bebek yöntemiyle gebe kalınması durumunda, söz konusu gebenin doğuma kadar takibinin, gebe kalmasına aracı olan tüp bebek merkezinin sorumluluğunda olacağını belirtti.

Uygulamanın Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra geçerli olacağını ifade eden Şencan, mevcut merkezler için belli bir geçiş süresi tanınacağını bildirdi.

ne diyosun sen yaaaaa sen beni nasıl böle elestirirsin yaa nasıl şimdi sen kalp kırmaktan bahsediyosun ya sen ne yapıyosun pekii şimdi napıcaksın sana sökmezmiş yaa hayırdırrr seninde yolun acık olsunnnn

seni kaile bile almıyorum senin seviyene düşmücem asla istediğin insanlara yaz ama bana sakın yazma tamammı senin gibi insan yüzünden banlanmak istemem sürekli çıkarların için uğraşma buralarda çok doluyum aslında bunlar sadece birkaçı:1ninca:

Back
X