• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

gördünmüü kanakaa esranın kuzeni kalmışş bende maydonzun suyuna oturuyom arada napim öle yap diolarr darısıda insallah kankama esracım çok saol wallaa onun bu morale çok ihtiyacı vardııı:teytey:

belli birgünde mi oturuyorsunuz yani adetin herhangi günlerinde mi yoksa farketmiyor mu söylerseniz sevinirim

EVET BENCEDE DERTLEŞİYORUZ YATAKODAMIZI ANLATMAYA gelmiyoruz buraya benim kızdığım bu zaten ben uyarayım dedim sadece o kadar kötükedihüso

kime kızdın sinirlendin bilmiyorum ama gelipde burda siniri bizden çıkartma tamam mı ne yatak odası ne diyon anlamadım.bak benide sinirlendirdin şimdikötükedihüso

seni kaile bile almıyorum senin seviyene düşmücem asla istediğin insanlara yaz ama bana sakın yazma tamammı senin gibi insan yüzünden banlanmak istemem sürekli çıkarların için uğraşma buralarda çok doluyum aslında bunlar sadece birkaçı:1ninca:

burcu ne diyorsun sen yaa NE ÇIKARI neden bahsediyrosun sen yaaakötükedihüso

amma düşmanım çokmuş bee saol birbenn sayende canım herkesi tanıdım wallaaa madem sevmiyosun benide niye ikili oynuyosun slmlasıyosunn ya waryaa ben buraya yazmam dahaaaaa dost görünüp kazıkçılarla hiç işim olmaz asıl kazıgı atan sensin sen kimsin beeee yürü anca gidersinnn adam ol önce sonra çık karsımaaaaaa

Son düzenleme:
seni kaile bile almıyorum senin seviyene düşmücem asla istediğin insanlara yaz ama bana sakın yazma tamammı senin gibi insan yüzünden banlanmak istemem sürekli çıkarların için uğraşma buralarda çok doluyum aslında bunlar sadece birkaçı:1ninca:

arkadasım sonucta gebe kalamaynlar baslık bakarsan burda anlatılan bi yatak odası göremedım ben sahsen lütfen saygısızca sözler yazmayınnnkötükedihüso

arkadasım sonucta gebe kalamaynlar baslık bakarsan burda anlatılan bi yatak odası göremedım ben sahsen lütfen saygısızca sözler yazmayınnnkötükedihüso

valla yaa nebu böylee ne yatak odası yaaa anlamadım şurda iki stres atalım dedik stresın taa kendisi olduk valla

amma düşmanım çokmuş bee saol birbenn sayende canım herkesi tanıdım wallaaa madem sevmiyosun benide niye ikili oynuyosun slmlasıyosunn ya waryaa ben buraya yazmam dahaaaaa dost görünüp kazıkçılarla hiç işim olmaz asıl kazıgı atan sensin sen kimsin beeee yürü anca gidersinnn adam ol önce sonra çık karsımaaaaaa

canım sallaaaaa yaaaaaaaa boşverrrrrrrrrrr

kapatalım bu konuyu boşver muhattap olma yaa

ya arkadslar herkese sesleniyorum acın geri topik sayfalarını okuyun bana arkadslar samata olsun diye sorarlardı bende yazardım mac yaptınızmı diyee kii bu her topikte yazılıp ciziliyooo şimdi ebn esimle ne yapmışımki ne anlatmışım ya bu kadar iftira olmaz yaa banamı patlıyosun bende seni bulur bi patlarım mahkemeye verdircem esime seni o hakaretleri hemde bi polis esi olarak hak etmedigimi düşünüyorum arkadaslar herkes bana herseyi diyo ben aldırmıyorum ben demedende suclu oluyorum neden amaaaaaa

bu kadarını haketmedim ya ben nasıl kötü birimişim nasıl çıkarcımışım bide ulan ne cıkarım olmuş kimin malına ne zarar vermişim ben yaaa

kızlar ne oldu ne bitti anlamadım beni mazur görün ben kendimle ilgili birşeyler yazacağım belki bi bildiğiniz vardır.şimdi doktordan geliyorum öyle stres yapmışımki yarın adet günüm ama doktorum rahim ince adet olamazsın ancak 3 4 gün sonra olur dedi psikolojik olabilir falan dedi ve kist falan görmedi ancak rahim dar ve uzun dedi rahmimin dar olduğunu biliyordum ama uzunluğunu anlayamadım açıklamada yapmadı çünkü o sıra seni inferfilite bölümüne verelim diye birşeylerden bahsediyordu.
şimdi beni ne bekliyor olabilir gerçi doktorda sıkıcı bir döneme gireceksin falan dedi ama sizlere sormak istedim kan tahlillerim tamam usg tamam elle muayene tamam sperm sonucu iyi bi hsg kaldı ama ondan önce başka ne yapılabilinir.

Back
X