Gebe kalamayanlar buraya.....

canım özelden alayım numarayı ve adresi
ama benim sorunum yumurtalıklarımın az çalışması değil kalitesiz yumurta üretmesi ama yinede görüşürüm dr fitatlarda bakarım

tamam cnm onun fsh hormanı cok yüksekmiş yani yumurta yok ben sana no alıp gönderrim tatlım bir konuş bakalım sorunu anlat ankaradaymış ilk tüp bebegi bu doktor yapmış arkadaşıyla sanırım üçredi ilk başta 220 ytl miş ilac falan vermiş 3 kullan demiş tatlım ne bilim cok umutluydu rabbim nasip etsin

:71::49::71::49: Selam arkadaşlar bende aşılama olcağım bugün 4.iğnemi oldum salı doktora gideceğiz yumurta varmı yokmu diye nolur dua edin

hele bugün canım çok sıkıldı yine
hamile olduklarını söylerken kazayla oldu istemiyoduk bıktık demiyolarmı bıktık falan (halini bile bile)ben yarından itibaren yasini şerif okumaya başlayacağım + ayetel kürsi
bu 2.aşılamam allah ım ne olur güldür yüzümüzü.......:49::49::49::66:

canım tedavin hayrlı olsun
dualrını allah kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim çıktığın yolda bebğinle buşutursun seni
canım evet malesef hepimiizn çevresinde böyleleri var ama etkilenmemeye dikkat et sakın tedavideyken dahada dikatl ol olumsun olan her şeyden kaçın
rabbim yadımcın olsun

tamam cnm onun fsh hormanı cok yüksekmiş yani yumurta yok ben sana no alıp gönderrim tatlım bir konuş bakalım sorunu anlat ankaradaymış ilk tüp bebegi bu doktor yapmış arkadaşıyla sanırım üçredi ilk başta 220 ytl miş ilac falan vermiş 3 kullan demiş tatlım ne bilim cok umutluydu rabbim nasip etsin

canım çok teşekür edrim
inşş arkadışının yüzüde güler bekleyen herkesinde yüzü güler inşş
canım benim hormonarımda falan sorunum yok ne bileyim karmakarışık bir durum benim ki

cnm tabikine dua edecegiz birbirimize sen allahtan ümidini kesme bak görecem sonunda kabul edecek o yeterki kulum benden istesin dermiş allahım seninde yüzünü güldürsün umudunuzu yitirmeyin ben şimdi akşam namazımı kılacam kızlar gelirim birazdan sakın bir yere kaybolmayım

canımmm allah (cc)kabul etsin inşallah
rabbim den ümidimi kesermiyim hiç vardır herşeyin bi hikmeti ama canım acıyor işte:59:
:49::49::49:bebişimiz olacak :49::49::49:bebişimiz olacak:49::49::49:bebişimiz olacak:49::49::49:

canım tedavin hayrlı olsun
dualrını allah kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim çıktığın yolda bebğinle buşutursun seni
canım evet malesef hepimiizn çevresinde böyleleri var ama etkilenmemeye dikkat et sakın tedavideyken dahada dikatl ol olumsun olan her şeyden kaçın
rabbim yadımcın olsun

ALLAH cc razı olsun canım çok teşekkür ederim,birde bu alttaki takvim ne oluyor tatlım ben üye olalı birkaç gün oluyor daha bi çok şeyi anlamadımda:17:
tatlı akşamlar:71:

allah cc razı olsun canım çok teşekkür ederim,birde bu alttaki takvim ne oluyor tatlım ben üye olalı birkaç gün oluyor daha bi çok şeyi anlamadımda:17:
Tatlı akşamlar:71:

canım benimki bebeği ne kadar zamandır beklediğimi gösteren bir çizelge (nasıl yapılıyor diye sorma bilmiyorum bir arkadaşım yapmıştı)evlik süresi gebeilk süresi gibi bir çok gpubu var

canımmm allah (cc)kabul etsin inşallah
rabbim den ümidimi kesermiyim hiç vardır herşeyin bi hikmeti ama canım acıyor işte:59:
:49::49::49:bebişimiz olacak :49::49::49:bebişimiz olacak:49::49::49:bebişimiz olacak:49::49::49:

bebişimiz olacak:49::49::49: Bebişimiz olacak:49::49::49: Bebişimiz olacak:49::49::49:
Bunu çok sevdimmmmmmmmmmmmmmmmm:66::66::66::66::66::66::66::66:

slm kızlar nasılsınız ay cok özledim sizleri ne yaptınız hurrem nasıl oldu testin cnm cok merak ettim haberi olan varmı bende adet olmayı bekliyorum olduktan sonra doktara gidecedm yaaaa kızlarrrr bana dua edin canlarrrrr bol bol dua edelim birbirimize kızlar allah yolumuzu acık etsin

inşallah tatlım benim inanki ben her daim duacınızım rabbim hayırlı evşatlar nasip etsin inşallahhh:29: :nazar: :emir_bebek: :16:

:71::49::71::49: Selam arkadaşlar bende aşılama olcağım bugün 4.iğnemi oldum salı doktora gideceğiz yumurta varmı yokmu diye nolur dua edin

hele bugün canım çok sıkıldı yine
hamile olduklarını söylerken kazayla oldu istemiyoduk bıktık demiyolarmı bıktık falan (halini bile bile)ben yarından itibaren yasini şerif okumaya başlayacağım + ayetel kürsi
bu 2.aşılamam allah ım ne olur güldür yüzümüzü.......:49::49::49::66:
hadi inşallah tatlım benim rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla gelsin kuzusunnnn :29: :nazar: :49: :16:

Son düzenleme:
bu güzel topigimiz bizee bebişlerimizi getirdi cok sükür darısıda size olsun inşallahhhhhhhhhhhhh:nazar: :emir_bebek: :66: :38:

Son düzenleme:
bu güzel topigimiz bizee bebişlerimizi getirdi cok sükür darısıda size olsun inşallahhhhhhhhhhhhh:nazar: :emir_bebek: :66: :38:

yaaaaaaa teşekürler iyi dileklerinize dualrınıza
İNŞŞŞ RABBİM BİZİM MUCİZELERİMİZİDE GÖNDERİR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49::49::49:
HAYRLISIYLA GELSİNLER :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BENDEEEEEE :49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek:

HAYIRLI AKŞAMLAR HEPİNİZE BEN ÇIKIYORUM

CEVABIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR CANIM İNŞALLAH BU AYDAN SONRA SADECE 9 AYI BEKLER VE 9.AYIN SONUNDA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIR KOKUSUNU İÇİNE ÇEKERSİN :71:

yaaaaaaaaaaa TEŞEKÜR EDRİM ÇOK DUYGULANDIM:43::43::43: YAAAAA
BU GÜZEL DİLEKLERİ OKUYUNCA
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Back
X