• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Vala ne güzel yazmışın sağol ablacım. Yani üzüldüm ama geçti vala sıkıldım takmıyorum artk varsa var yoksa yok yani ne yapayım ben tedavimi oluyo muyum oluyorum gerisini allah biliyo ne diyim. Yok bat geçse de ümitlenemem bebeem bebeem e de söyledim zaten belki yine geç regl olcam p yüzden bebüş yoksa reglimin gelmesini beklicem artk. Ama salı kan testi yaptırayım diyodum çıkmaz mı sence?

Varsa çıkar yoksa çok üzülürsün kendine danış konuş üzülmezsen ve buna inanıyosan yaptır kafan rahat olsun dünyanın sonu değil sonuçta ama üzülürüm dersen bekle derim

Varsa çıkar yoksa çok üzülürsün kendine danış konuş üzülmezsen ve buna inanıyosan yaptır kafan rahat olsun dünyanın sonu değil sonuçta ama üzülürüm dersen bekle derim

Dün negatifi görünce alıştırma yapmış olduğum için fazla üzülmem çünkü doktorum bu ay olmazsa bi dahaki ay olur çünkü büyümeyi bekleyen bir sürü yumurtan var dedi. Hem eğer bebek yoksa bu ay hatalarımı görmüş olcam bi tarih karışıklığı olmuştu çünkü..

Dün negatifi görünce alıştırma yapmış olduğum için fazla üzülmem çünkü doktorum bu ay olmazsa bi dahaki ay olur çünkü büyümeyi bekleyen bir sürü yumurtan var dedi. Hem eğer bebek yoksa bu ay hatalarımı görmüş olcam bi tarih karışıklığı olmuştu çünkü..

Bu arada idrar testi 1 aydan erken göstermiyor idrar testinde bebek 4 haftalıkken çift çizgi çıkıyor o yüzden adeti bekleseydin dedim tatlım eğer sata göre 1 ay geçmemişse kan içinde 1 ayı bekle cnm snr boşuna üzülme
Öpüyorum tatlım ii geclr

Kızlar günaydın buraya tekrar paylaşıyorum sonucu
20141228_011804.webp

Genetige tekrar baktirmama gerek var mi acaba

canım düşüklerin olmuş ve bunun bi sebebi vardır. biz eşimle kendimize kromozom analizi yaptırdık sorun çıkmamıştı. doktor düşük olsa bile senden kaynaklı değil bu sonuçlara göre dedi ama kimyasal gebelik yaşayınca pıhtılaşma için test istedi ve bende pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. genetiğe git anlat zaten 3 düşük olunca yapıyorlar testleri

canım düşüklerin olmuş ve bunun bi sebebi vardır. biz eşimle kendimize kromozom analizi yaptırdık sorun çıkmamıştı. doktor düşük olsa bile senden kaynaklı değil bu sonuçlara göre dedi ama kimyasal gebelik yaşayınca pıhtılaşma için test istedi ve bende pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. genetiğe git anlat zaten 3 düşük olunca yapıyorlar testleri
Pihtilasma icin gidecegim sali gunu ama genetik arastirma illa lazimsa burda guvenecegim doktor yok :(

Back
X