- Emoji Skoru
- 5.400
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.481
İste kendi kendine yeten kadin modeli moralimi de bozarim psikologluk da yaparim![]()
Ay bebeem güldürdün beni gece gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste kendi kendine yeten kadin modeli moralimi de bozarim psikologluk da yaparim![]()
Kizlar sabah uyanan su an olan goren bi inceleyip fikir versin bu arada 21 haftalik demisler Allah Allah Eki Görüntüle 1353360
CBir bucuk gibi falan attim galiba
Ay bebeem güldürdün beni gece gecenapalım anacım bi vakit sonra vitesi boşa atıyon
![]()
Vala ne güzel yazmışın sağol ablacım. Yani üzüldüm ama geçti vala sıkıldım takmıyorum artk varsa var yoksa yok yani ne yapayım ben tedavimi oluyo muyum oluyorum gerisini allah biliyo ne diyim. Yok bat geçse de ümitlenemembebeem e de söyledim zaten belki yine geç regl olcam p yüzden bebüş yoksa reglimin gelmesini beklicem artk. Ama salı kan testi yaptırayım diyodum çıkmaz mı sence?
Varsa çıkar yoksa çok üzülürsün kendine danış konuş üzülmezsen ve buna inanıyosan yaptır kafan rahat olsun dünyanın sonu değil sonuçta ama üzülürüm dersen bekle derim
Dün negatifi görünce alıştırma yapmış olduğum için fazla üzülmem çünkü doktorum bu ay olmazsa bi dahaki ay olur çünkü büyümeyi bekleyen bir sürü yumurtan var dedi. Hem eğer bebek yoksa bu ay hatalarımı görmüş olcam bi tarih karışıklığı olmuştu çünkü..
Dünyanın en tatlı teyzoslariTatlım asıl ben teşekkür ederim teyze oluyum diye benim için nelere katlanıyorsun
Öperimmmmm![]()
Amniyosentez sonucu bu tatlim patoloji istemedik malum sikintili bi sürecti bebege kiyamadikTatlım bu mu..?
Bu pataloji mi yani ilk gebelik sonucu dimi..?
Günaydın canom benim anladigim kromozom a Bağlı bir bozukluk görülmemiş öyle mi acabaKızlar günaydın buraya tekrar paylaşıyorum sonucu Eki Görüntüle 1353446
Yapısal bir bozukluk yokKızlar günaydın buraya tekrar paylaşıyorum sonucu Eki Görüntüle 1353446
Acaba benim genetigimin sonucu mu bu hasta adinda benim adim yaziyor cunkuYapısal bir bozukluk yok![]()
Kızlar günaydın buraya tekrar paylaşıyorum sonucu Eki Görüntüle 1353446
Acaba benim genetigimin sonucu mu bu hasta adinda benim adim yaziyor cunku
Amniyosentez sonucu bu tatlim patoloji istemedik malum sikintili bi sürecti bebege kiyamadik![]()
Genetige tekrar baktirmama gerek var mi acabacanım bi kan pıhtılaşmana baktır. bizimde kromozom analizi normal çıkmıştı
Genetige tekrar baktirmama gerek var mi acaba
Ama bebegin genetigi de esim ve benden geliyor ya sorun olsa cikardi sankibebeğin kromozom analizidir cnm. sıvı onun genetiğini taşıyor
Pihtilasma icin gidecegim sali gunu ama genetik arastirma illa lazimsa burda guvenecegim doktor yokcanım düşüklerin olmuş ve bunun bi sebebi vardır. biz eşimle kendimize kromozom analizi yaptırdık sorun çıkmamıştı. doktor düşük olsa bile senden kaynaklı değil bu sonuçlara göre dedi ama kimyasal gebelik yaşayınca pıhtılaşma için test istedi ve bende pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı. genetiğe git anlat zaten 3 düşük olunca yapıyorlar testleri