• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ama bebegin genetigi de esim ve benden geliyor ya sorun olsa cikardi sanki

canım zaten bebeğin kromozom analizinde sorun yok . ama senin genetik yapınla onunkisi farklı. pıhtılaşma onun geninde çıkmaz ki. benim annemde pıhtılaşma yok ama bende var genetiğimiz farklı sonuçta

Pihtilasma icin gidecegim sali gunu ama genetik arastirma illa lazimsa burda guvenecegim doktor yok :KK43:

canım sen genetiğe kanını vereceksin onlar kanda araştıracak. tedavisi gebe kaldıktan sonra iğne ve hap kullanıyorsun.

valla canım eşim şu anda görevde mesela ben tekim sabaha kadar dinliycek başka kimsem yok kendimle kafayı bozdum:)geçen ay kalbim hızlımı çarpıyor kasık mı batıyor gögsüm mü büyüdü...vücudumdaki durumları hiç bu kadar fark etmemiştim:)
:KK60:

canım zaten bebeğin kromozom analizinde sorun yok . ama senin genetik yapınla onunkisi farklı. pıhtılaşma onun geninde çıkmaz ki. benim annemde pıhtılaşma yok ama bende var genetiğimiz farklı sonuçta
Pıhtılaşma cikmaz biliyorum ben bende kromozom bozuklugu veya genetik sorun varsa çıkar miydi bu sonucta dedim

Pıhtılaşma cikmaz biliyorum ben bende kromozom bozuklugu veya genetik sorun varsa çıkar miydi bu sonucta dedim

cnm içinin rahatlaması için testlerini yaptır. doktora sormadıkça doktorlar gerek yok diyolar. aklında kalacağına yaptır. bana gerek yok dediler benim 2 kaybım olduğu için devlet yapmadı özelde pahalı olduğu için kayınvalidem bile gerek yok dedi.

cnm içinin rahatlaması için testlerini yaptır. doktora sormadıkça doktorlar gerek yok diyolar. aklında kalacağına yaptır. bana gerek yok dediler benim 2 kaybım olduğu için devlet yapmadı özelde pahalı olduğu için kayınvalidem bile gerek yok dedi.
Araştırma Hastanesine gidecegiz orada yaparlar herhalde goz göre göre yumurtlama günüm kaçıyor ya ona canım sıkılıyor aslında

Araştırma Hastanesine gidecegiz orada yaparlar herhalde goz göre göre yumurtlama günüm kaçıyor ya ona canım sıkılıyor aslında
aynen benmde öğretmen olduum için izin alamıorm ve şırnakta yaıorm doktor olmadığı için tedavi fde olamıorm kafayı yıorm resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aynen yaa bende TV'de falan engelli biri gördüm mü fena oluyorum şükrediyorum elhamdülillah. Hem zaten benmki de uzun olsaydın aşık olmazdım diyo o niyeymiş dedm e ben seni böyle seviyorum da ondan hem seni beğenen beğenmiş işte diyo minik karım küçük karım deyip duruyo :KK60:
enişte bey son noktayı koymuş olaya bunun üzerine dahada bişey denmez şekerim valla:))

Back
X