- Emoji Skoru
- 5.272
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.621
ilaçlar 1. 5tl tutar tahmınımOnu hastaneyle konus ilaclarda pahalı cunku ben rapor lu oldugu halde o kadar para ödedim valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaçlar 1. 5tl tutar tahmınımOnu hastaneyle konus ilaclarda pahalı cunku ben rapor lu oldugu halde o kadar para ödedim valla
tatlım nerden baksan 8-8.5 mlyar gzden çıkmalıilaçlar 1. 5tl tutar tahmınım
inşallah canım.. hayırlısı..Bakalım yarın amniyosentez sonucumu göstereceğim doktora inşallah yeterli birseydir
istanbulda çok gzel hastanelr war şanslısın memorıal hastanesını öneriorlartatlım nerden baksan 8-8.5 mlyar gzden çıkmalı
yani toplam senin tüp bebek kaça mal oldu canımIlaclarim 950 milyon tuttu hastaneyede 410 milyon verdik igne vurdurma parası haric
walla ben şimdi özel hastaneyı aradım .6.5 mılyara yaparız dedı ama zekıye o ılaç parası dışında dıo blmıormyani toplam senin tüp bebek kaça mal oldu canım
ALLAH IZIN VERİRSE para bırıktırıorm yaza ınsallah yaptrcamyani toplam senin tüp bebek kaça mal oldu canım
kız valla bazen yetişemiyorum hızınıza aradan seçip seçip okuyorum önemli bişey varsa kaçırmayım diye:)))
tüp bebekkkkkkkkkkkkkk ........ aygaz bebek![]()
bebeem? hosgeldnnnnnnnnnnnnn
doktor doğum kontrol hapı verdi hastalıgım için sence kullanayım mıanladım biz yeni evliyiz bebek beklemiym ama vücudum cok dengesiz bu arada bende 25 yasındayım canm :)
hormonlar ancak dogum kont hapı ile dengeye girermiş ilerde hamile kalmamı engeller mi bilemedm bayanlar ne yapmam gerekdoktor doğum kontrol hapı verdi hastalıgım için sence kullanayım mı
testere dişli aslan pençesi iç hormonu düzenliorhormonlar ancak dogum kont hapı ile dengeye girermiş ilerde hamile kalmamı engeller mi bilemedm bayanlar ne yapmam gerek
o da netestere dişli aslan pençesi iç hormonu düzenlior
o nerde satılıyo kı arastırıyom bi turlu bulamadmo da ne
slm hosgeldnSlm kizlarr