• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar bende hic alttan muayene olmadm doktor napiyo ki cok aciyo bu ay hamis olmazsam bende gidecm hastaneye de bak korktum simdi ben iliski sirasinda zor dayaniyom bide aciyorsa doktor nolacak
Kız
2 dk içinde buluyosun canım hiç bişi anlamadan:))ama bn kastığım için kendimi ağrım oluyo işte:)
Aynen yaa benimde ağrım oluyor parmaklarını yaklaştırırken ben fırlıyorum:KK70:

Ay ük konuşmayayım da o halde o şekilde o utançla erkek doktor he :KK20:
Kızlar sizebişey söyleyim bence erkek doktorlar daha iyi.ben ilk kadın doktora gittim özele kadın kaprisli bişeydi sanki niye geldin der gibi alttan muayene edecem dedi.bendede vajinusmus vardı yeni yeni atlatıyorum 1.5senedir.kadın parmagı daldırınca lak diye ben ay dedim fırladım tamam bırak sen normal doğum yapamazsın dedi bitirdi moralimide bozdu.ondan sonra erkek bi doktora gittim alttan muayene yapıyım hazırmısın dedi anlattım durumu adam sakin sakin baktı ben kastığım yerde bıraktı.ben doktorda olsa bayan kaprisi çekmek sıkıntılı geliyor:KK55:

Kızlar sizebişey söyleyim bence erkek doktorlar daha iyi.ben ilk kadın doktora gittim özele kadın kaprisli bişeydi sanki niye geldin der gibi alttan muayene edecem dedi.bendede vajinusmus vardı yeni yeni atlatıyorum 1.5senedir.kadın parmagı daldırınca lak diye ben ay dedim fırladım tamam bırak sen normal doğum yapamazsın dedi bitirdi moralimide bozdu.ondan sonra erkek bi doktora gittim alttan muayene yapıyım hazırmısın dedi anlattım durumu adam sakin sakin baktı ben kastığım yerde bıraktı.ben doktorda olsa bayan kaprisi çekmek sıkıntılı geliyor:KK55:
bnd kendimden şüpheleniyorum bnd demi var diye çünkü bnd çok korkuyorum daha hiç muayene olmadım sen nasıl anladın sende onun olduğunu canım

Yok ben zaten iyisi kötüsü olarak değil pozisyondan ötürü demiştim :))

Aynen bende çok cektim kadin doktordan düşük yaptim da pihtidir demişti pis kadin:KK62: artık kadin doktorun tarafina bakmıyorum

kızlarr sizce depresyondamıyım yaa akşam erkenden uyku çöküyo hiç bi diziyi izleyemiyorum 8 den sonra uykum geliyo son 2 haftadır böyle kendimi kötü hissediyorum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden tükenmişlik sendromumu yaşıyorum nedir bilemedim :( :KK34: yada kafayı yedim kesin

iyiymiş ben sordumda 400 dediler :KK43:

Bende rahim filmi için 400 tl ödedim. Bide ondan önce muayene sirasi aliyorsun doktorun odasina girip rahim filmim çekilecek diyorsun sadece onun icin de 50tl aldilar yani toplam 450 tl odedim ozel hastanede cektirdim.

Beyin yorgunluğundan o tatlım :(
kızlarr sizce depresyondamıyım yaa akşam erkenden uyku çöküyo hiç bi diziyi izleyemiyorum 8 den sonra uykum geliyo son 2 haftadır böyle kendimi kötü hissediyorum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden tükenmişlik sendromumu yaşıyorum nedir bilemedim :KK43: :KK34: yada kafayı yedim kesin

Back
X