• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Bu ay yımırta olacak ama hele dur sen :) ben yımırtalar la telapatj kurma yoluna gidiyorum bu ay farklı bir strateji yapacam Hımmm :confused:

Yani varya deli ettin bugün beni Allahta seni güldürsün emi
Güzel strateji aman kimseye söyleme yımırtalar duymasın:cool:

Eveeeeeet bir bebek hayalinin daha sonuna geldik kızlar :KK42: regl oldum canlarım çok üzüldüm ama tam gününde olduğum için de sevindim. Napalım bu ay da boş :( karnım çok ağrıyo hele belim kopuyo şimdi ayrılacak ikiye :cry:

Eveeeeeet bir bebek hayalinin daha sonuna geldik kızlar :KK42: regl oldum canlarım çok üzüldüm ama tam gününde olduğum için de sevindim. Napalım bu ay da boş :KK43: karnım çok ağrıyo hele belim kopuyo şimdi ayrılacak ikiye :cry:
Anaaam canımın içi üzülme sakin bak regl düzenli en azından önünde ki maçlara bakacaksin yılgınlık yok direniş var :KK15:

Eveeeeeet bir bebek hayalinin daha sonuna geldik kızlar :KK42: regl oldum canlarım çok üzüldüm ama tam gününde olduğum için de sevindim. Napalım bu ay da boş :KK43: karnım çok ağrıyo hele belim kopuyo şimdi ayrılacak ikiye :cry:
Üzülme tatlım bende aynı durumdayım bak biz kafayı sıyırdık katıl bize
Ağrılarım geçti kanamam var ama D devrim82 hala güldürüyooo olmaz böyle şey

Hadi ya :( olsun bekletmedi en azından beraber kalalim önümüzdeki ay :KK19:

Back
X