- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay yımırta olacak ama hele dur sen :) ben yımırtalar la telapatj kurma yoluna gidiyorum bu ay farklı bir strateji yapacam Hımmm![]()
OFF yaa cok zor bu bekleyislerYok kuzu bekle daha geçmemiş bile cook erken
Kizlar reglime 7 gun kaldi test yapsam olur mu cikar mi
Yaaaa dudagim catladi gülemiyorum amaCok dikkatli bakacam ekrana ne görsem o ne bu ne yımırta var mı haaaaanim diye soracam kararlıyim![]()
Bende de yemek yokNapim canom valla buzdolabının kapağını açıyorum ne yesem ne yesem diye yimirta görünce bile dygulaniyirum artikindavuk bile ne güzel yımırta yapmış diye :)
Valla bu gidişle cidden erkan gelince yımırta kıracazBende de yemek yok![]()
KiskandimmmmBana sahan da yımırta yap arkadaşım oturup karşılıklı yiyelimyazın valla evler sokaklar bizim hacım diyim sana
Afiyat olsun yarasın bu seferValla bu gidişle cidden erkan gelince yımırta kıracaz![]()
Ya don bana artik duyuyormusun beni ya c ik git dunyamdan anliyorsun degil mi
Hava ayaz mı ayaz
Ellerim ceblerim de
Bir türkü tutturmuşum
ANLIYORSUN DEĞİL Mİ..?
![]()
Anaaam canımın içi üzülme sakin bak regl düzenli en azından önünde ki maçlara bakacaksin yılgınlık yok direniş varEveeeeeet bir bebek hayalinin daha sonuna geldik kızlarregl oldum canlarım çok üzüldüm ama tam gününde olduğum için de sevindim. Napalım bu ay da boş
karnım çok ağrıyo hele belim kopuyo şimdi ayrılacak ikiye
![]()
Sağol tatlım :)Afiyat olsun yarasın bu sefer![]()
Üzülme tatlım bende aynı durumdayım bak biz kafayı sıyırdık katıl bizeEveeeeeet bir bebek hayalinin daha sonuna geldik kızlarregl oldum canlarım çok üzüldüm ama tam gününde olduğum için de sevindim. Napalım bu ay da boş
![]()
Hadi yaEveeeeeet bir bebek hayalinin daha sonuna geldik kızlarregl oldum canlarım çok üzüldüm ama tam gününde olduğum için de sevindim. Napalım bu ay da boş
![]()
Aynen böyle :)
Hava ayaz mı ayaz
Ellerim ceblerim de
Bir türkü tutturmuşum
ANLIYORSUN DEĞİL Mİ..?
![]()
Yaaaa dudagim catladi gülemiyorum ama![]()
Valla bu gidişle cidden erkan gelince yımırta kıracaz![]()
Kiracaaaaaam ve yiceeéeemKırma yımırtalarıııı kıyma yımırtalaraaa
![]()