- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.841
Her halinle seviyoruz seni darzssın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her halinle seviyoruz seni darzssın![]()
Bekleyecek seni ben![]()
Buluşalım da yer mekan mohim deel:)Bana her yol angara o da olur![]()
Gelin kuzularim benim :)Aynen ya oranin tadi başka :))
Dusun artık gerisiniBen anca yarısını yetiştiriyorum :))
Zahmet etmeyeydinAynen benimki hiç ayak bağı olmaz yatak odasına geçer si takılın der bana da gelin sütlü neysgayfee yaparım elcazlarımla paketten boşaltıp sıcak su eklerim![]()
Heeeee anladım ben onuuuCanlarim ben şimdi gidiyorum ama yine geliceeeeeemkocam geldi de bekleyin beni
Canlarim ben şimdi gidiyorum ama yine geliceeeeeemkocam geldi de bekleyin beni
Allah razı olsun yaa :)) gerçi caya piskevit bansak da yeterYok canım ne zahmeti![]()
E iyi o zaman bütün evler bizim her yer bizim :)
Allah razı olsun yaa :)) gerçi caya piskevit bansak da yeter![]()
Tamam tatlm ama hastane bize cook uzak. Esimde hafta ici calisiyo beni goturemez tek te cikmama izin vermiyo mecbur testlere kaldmBirkac gün bekle kan testi yap olur mu
Acıktım sankim :-/Amin ecmain piskevitimde var çayım da demleyin sizde için bende![]()
Pazartesi git olmaz mi ya da cumaTamam tatlm ama hastane bize cook uzak. Esimde hafta ici calisiyo beni goturemez tek te cikmama izin vermiyo mecbur testlere kaldm![]()
Sıhhatler olsun yavrutoşum
Canım ben durumumu yazoyım ona göre karşılaştır ben eşimle berabelikte çok sıkıntı yaşadım istiyorum ama çok afedersin girerken kendimi sıkıyorum ve alamıyorum içine.uzun süre kayganlaştırıcı kullanfım yeni yeni normöal alabiliyorum ama kırk nazla.bana doktor mantar için muayeneye gittiğimde muayene sırasında kendimi kasıp gırlayınca söyledi vaj.dedibnd kendimden şüpheleniyorum bnd demi var diye çünkü bnd çok korkuyorum daha hiç muayene olmadım sen nasıl anladın sende onun olduğunu canım
Yani pozisyon çok çirkin oluyo tabiYok ben zaten iyisi kötüsü olarak değil pozisyondan ötürü demiştim :))