• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bnd cuma günü çektiricem canım yazdıkların kafamı karıştırdı

Canim kafan karismasin benim sadece yumurtlama akintim olmadi. Hem kadınlar yilda 1 yada 2 kez yumurlamayabilirmis belki o zamana denk geldi yani rahim filminden olmayabilir. Stres yapma onemli olan tuplerimizin acik olmasi:KK54:

Canim kafan karismasin benim sadece yumurtlama akintim olmadi. Hem kadınlar yilda 1 yada 2 kez yumurlamayabilirmis belki o zamana denk geldi yani rahim filminden olmayabilir. Stres yapma onemli olan tuplerimizin acik olmasi:KK54:
inşallah açıktır cnm

evet yaa ve resmi tatil araya giriyo 4 gün yokum evde net kullanmıyorum ya acaba eve alsammı pc öyle kapalı bekliyo da iş yerinde hep başındayım diye eve almıyorum internet ama sizden uzak kalıcam :KK43:
Yaa... bende telefondan giriyorum bilgisayar tablet vd. Istrmedim eve. Ama insan alisiyor dimi :)

* Adetin 1.günündenitibaren, her gün aynısaatte,
* Tercihen sabah saat 6-8 arasında sabit bir zamanda (örneğin her gün saat 07:00 da),
* Dijital bir ateş ölçerle,
* Dil altından (Sağlıklı ölçümler vajinal ve dil altı yapılan ölçümlerdir. En doğru sonucu veren ölçüm ise vajinal ölçümdür, ancak zor olduğu için dil altından ölçüyoruz. Kol altı, alın, kulak gibi yerlerden yapılan ölçümler yanıltıcı olur),
* Yataktan kalkmadan (kesintisiz en az 3saat uyuduktan sonra) bazal vücut ısımızı ölçüyoruz.

Bu yöntem sayesinde ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerinizi tespit edebileceksiniz. Yumurtlama olduğu zaman ateş normal seyrinden 0.2 derece kadar artış gösterir ve salgılanan progesteron hormonunun etkisiyle luteal faz dönemi içinde ateş bu seviyede devam eder. Eğer hamilelik gerçekleşmediyse, ateşiniz beklenen adet tarihinin bir ya da birkaç gün öncesinde, bazen de beklenen adet sabahı düşer ve eğer hamileyseniz ateş seviyeniz yükseklerde devam edecektir.

Ateş ölçme yöntemi yumurtladıktan ancak 3 gün sonra size yumurtanın gününü verir. Ateş ölçme yönteminin tek dez avantajı da yumurtlama gününün önceden bilinememesidir

Ilk yaptigim ay kafam karismisti ama göründüğü gibi zor değil Hoppa

yeni yıl hepimize hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar getirsin inşallah...

bebeksiz geçirdiğimiz bu seneyi de geride bırakıyoruz.heveslerimizin her ay gelen regl ile kursağımızda kaldığı, ''bu da mı gol değil'' dediğimiz bir yılı daha devirmiş bulunuyoruz.bez reklamlarına bile duygulanır hale geldiğimiz, yerli yersiz agresifleştiğimiz, ağlama nöbetleri geçirdiğimiz, eşlerimizle kavga ettiğimiz, hamile yada bebekli kadın gördüğümüzde kedinin ciğere baktığı gibi bakıp derince bir iç çekip aniden moralimizin dibe vurduğu bir yılı daha ömrümüzden gönderiyoruz.mağazaya gittiğimizde bebek reyonuna inip o minicik kıyafetlere saatlerce baktığımız hatta aldığımız, markette biz ped alırken o kadının bebek bezi almasına içimiz ezilerek baktığımız, komşunun bebeğini severken eve gelen seslerini hüzünlenerek dinlediğimiz bir seneyi daha bitiriyoruz.

dileğim şu ki rabbimden bizleri bu imtihanda sabırsız bırakmasın.isyandan korusun.hepimize mis kokulu bebeklerimizi tez zamanda hayrıyla sağlığıyla göndersin.evlerimize huzuru bereketi sevgiyi ve muhabbeti daim etsin.amin

Back
X