• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Rahim filmi nasıl çektirdin anestezili mi? Bende regl bitsin çektircem sanırım :KK42:

Yok anestezili değil canım. Korkulacak birşey yok. Bende cok stres yaptım cektirmeden önce ama boşuna yapmışım. Adetin ilk gününde baslarken hani agrilarimiz oluyo ya onun kadar. Mesele benimde adet gununum ilk gunu baya bi sancili agrili olur saatlerce hemde. Ama bu agri 3 dk suren bi agri o kadar

Yok anestezili değil canım. Korkulacak birşey yok. Bende cok stres yaptım cektirmeden önce ama boşuna yapmışım. Adetin ilk gününde baslarken hani agrilarimiz oluyo ya onun kadar. Mesele benimde adet gununum ilk gunu baya bi sancili agrili olur saatlerce hemde. Ama bu agri 3 dk suren bi agri o kadar

Ya o ağrıdan değil de içeri giren aletlerden korkuyorum ben :(

Sabah ilk isim saate bakmak oldu hiiii 1 saat 40 dakika sonra doktorda hadi hayirlisi hemen yazsa bari :))
Canom mm ben geldim :) dr dedi ki rahim iyi yumurtaliklarim iyi rahim ağzı iyi hormonlar iyi :) ameliyattan dolayı tüp lerinde tıkanıklık olmuş olabilir dedi şimdi sol yumurtalık da 11 mm yumurta varmış salı tekrar gideceğim büyümesine bakacak ya da çatlayıp çatlamadığına takip edeceğiz dedi eğer bu ay bu şekilde sonuç alamazsak rahim filmi eşinde sperm testi yaptirsin dedi
Şimdi takip edeceğiz yumurtanın durumunu dedi bakalım

Canim normal muayene gibi oooo onlardan korkuyorsan hic korkma o agrinin yaninda o aletleri hissetmiyorsun bile gercekten bak.

Hım anladım canm sağol ya rahatladım biraz. Ne bileyim hep erteledim korkudan ama bu ay çekilcek heralde. Ilk rahimi açmak için bi alet takıyo spekulum işte onu taktı bana rahime bakmak için acıdı ama dayanırım yani. Sonrasında ince uzun demir bi alet sokuyo onu merak ediyorum ama acıtmaz heralde o

Canom mm ben geldim :) dr dedi ki rahim iyi yumurtaliklarim iyi rahim ağzı iyi hormonlar iyi :) ameliyattan dolayı tüp lerinde tıkanıklık olmuş olabilir dedi şimdi sol yumurtalık da 11 mm yumurta varmış salı tekrar gideceğim büyümesine bakacak ya da çatlayıp çatlamadığına takip edeceğiz dedi eğer bu ay bu şekilde sonuç alamazsak rahim filmi eşinde sperm testi yaptirsin dedi

Gözün aydın ablacım inşaallah hayırlısıyla bu ay tutar bebişin ya

Oh be yasasin :))) inşallah tıkanıklık falan yoktur simdi gunde 2mm büyüyor yumurta ortalama sali olur galiba yumurtlama zaten :D:D

Gözün aydın ablacım inşaallah hayırlısıyla bu ay tutar bebişin ya
Bakalim canım bu ay ilaçsız yumurta takibi yapacam dedi eşim den tahlil istedi bu ay tutmazsa rahim filmi cektirecegim yumurtan güzel adetin bittiği gibi oluşmaya başlamış dedi kuzum adet düzensizliği stresten dedi işte kafana takma demiyorum zor birsey ama doğal kisirlik yaratıyor yine düşün aramaz sin aklından ama sağlık sorunun yok hormonların duzgub tek beklediğimiz tüplerinn durumu ameliyata bağlı tıkanmış olabilir ona da bakacaz deei

Oh be yasasin :))) inşallah tıkanıklık falan yoktur simdi gunde 2mm büyüyor yumurta ortalama sali olur galiba yumurtlama zaten :D:D
Evet dr canom benim :) aynen dr da öyle dedi salı günü sabah gel o gün iliski olacak muhtemelen dedi- tek korktuğu myom ameliyatından sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyormus ama onu eğer adet olursan öbür ay da derin bitince yaptıracaksın dedi

Back
X