• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet dr canom benim :) aynen dr da öyle dedi salı günü sabah gel o gün iliski olacak muhtemelen dedi- tek korktuğu myom ameliyatından sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyormus ama onu eğer adet olursan öbür ay da derin bitince yaptıracaksın dedi
Gerek kalmaz inşallah :) da Laparoskopi veya antibiyotikmis tikanikligin tedavisi ki ben tıkanıklık olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal bu zamana kadar biraz kafayı taktın biraz yumurtlama günlerini kaçırdığından olmadıHoppa Bebis geliyor bebis yaleler yaaaleler:KK73:

Evet dr canom benim :) aynen dr da öyle dedi salı günü sabah gel o gün iliski olacak muhtemelen dedi- tek korktuğu myom ameliyatından sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyormus ama onu eğer adet olursan öbür ay da derin bitince yaptıracaksın dedi
hadi gözün aydın cnm çok sevindim :KK5:

Hım anladım canm sağol ya rahatladım biraz. Ne bileyim hep erteledim korkudan ama bu ay çekilcek heralde. Ilk rahimi açmak için bi alet takıyo spekulum işte onu taktı bana rahime bakmak için acıdı ama dayanırım yani. Sonrasında ince uzun demir bi alet sokuyo onu merak ediyorum ama acıtmaz heralde o

Spekulum acıtıyor biraz evet ama film anindaki agri kadar degil. Yok demir degil canım ince tel gibi bişey onu hic hissetmedim ben. Sadece ilac verilirken adet sancisi gibi agri oluyor o kadar

Bakalim canım bu ay ilaçsız yumurta takibi yapacam dedi eşim den tahlil istedi bu ay tutmazsa rahim filmi cektirecegim yumurtan güzel adetin bittiği gibi oluşmaya başlamış dedi kuzum adet düzensizliği stresten dedi işte kafana takma demiyorum zor birsey ama doğal kisirlik yaratıyor yine düşün aramaz sin aklından ama sağlık sorunun yok hormonların duzgub tek beklediğimiz tüplerinn durumu ameliyata bağlı tıkanmış olabilir ona da bakacaz deei

Çook sevindim yaa iyi geldi bu haber nefret ettim bu aydan musibet ayı gibiydi :( bakalım benmde rahim filmi çekilcek heralde. Yoktur inşallah tıkanıklık varsa da film de açılıyomuş küçük çaplı olanlar. Inşaallah en yakın zamanda bebiş haberini alırız ;)

öylede çıplak oluyosun ondan :KK23:

Haklısın canım ama ne yapalım tedavi iste mecburuz. Rahim filmim çekilirken doktorum bayandi yardimci hemsire ve görüntüyü alan kiside bayandi biraz rahat oldum ondan. Dogum yaparken napcaz alismamiz lazim. Bende bir bucuk yillik evliyim sadece bir kere vajinal muayene yaptirdim birde rahim filmi iste. Bende muayene olamiyorum kasilmaktan.

yaaa abla zaten ondan da korkuoyurmm :KK23:ne olacak benim bu halim yaa
Benim arkadaslarim ilk geceden korkarken ben dogumdan korkuyordum besinci ayima girdim başladım esime nasil doguracam ben diye :) sonra iki hafta icinde doğum oldu ölü dogum yapmama ragmen o kadar güzel birsey ki doğum mucize ya

Spekulum acıtıyor biraz evet ama film anindaki agri kadar degil. Yok demir degil canım ince tel gibi bişey onu hic hissetmedim ben. Sadece ilac verilirken adet sancisi gibi agri oluyor o kadar
Aci degil de huylaniyorum ben ondsn ya :)

Haklısın canım ama ne yapalım tedavi iste mecburuz. Rahim filmim çekilirken doktorum bayandi yardimci hemsire ve görüntüyü alan kiside bayandi biraz rahat oldum ondan. Dogum yaparken napcaz alismamiz lazim. Bende bir bucuk yillik evliyim sadece bir kere vajinal muayene yaptirdim birde rahim filmi iste. Bende muayene olamiyorum kasilmaktan.
bn daha hiç yaptırmadım bu ilk olacakkk yaaaa keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı :(

Benim arkadaslarim ilk geceden korkarken ben dogumdan korkuyordum besinci ayima girdim başladım esime nasil doguracam ben diye :) sonra iki hafta icinde doğum oldu ölü dogum yapmama ragmen o kadar güzel birsey ki doğum mucize ya
ayyy herkes öyle diyo herşeyi unutursun aklına bile gelmez diyo da zaten şimdi millet prenses doğum yapıyo bide o çıktı modaa :KK59:

[QUOTEzeynepsibel, post: 38616826, member: 641034"]bn daha hiç yaptırmadım bu ilk olacakkk yaaaa keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı :KK43:[/QUOTE]
Bende öyle diyordum canim rahim filmine gerek kakmadan hamile olsam diyordum ama yasayacakmisiz demekki bunlari. Yeterki bebeklerimiz gelsin raziyiz

ayyy herkes öyle diyo herşeyi unutursun aklına bile gelmez diyo da zaten şimdi millet prenses doğum yapıyo bide o çıktı modaa :KK59:
Ben doguma girmeden kimse bana suni sanci normalden kötü yapar demedi suni sanci yedim balon atildi yemedigim aci kalmadi ama dogum yaptim gece 3ü 10 falan geciyordu saat dörtte fir dönüyordum hastanede tamamen herseyin geçiyor

Hepimiz
Çook sevindim yaa iyi geldi bu haber nefret ettim bu aydan musibet ayı gibiydi :KK43: bakalım benmde rahim filmi çekilcek heralde. Yoktur inşallah tıkanıklık varsa da film de açılıyomuş küçük çaplı olanlar. Inşaallah en yakın zamanda bebiş haberini alırız :KK66:

hepimiz kuzum inşallah canım

Back
X