- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.441
Genetikte birsey cikti mi iki ayi buluyormus cikmasi kam pıhtılaşmasi ds iki haftaevet. kan pıhtılaşması var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetikte birsey cikti mi iki ayi buluyormus cikmasi kam pıhtılaşmasi ds iki haftaevet. kan pıhtılaşması var bende
bir deniyeyim duymadım hiçAyva iyi geliyordu bana :)
Ilkinde biliyorlardi ama cok onemsemediler ikincisinde kalp atisini duymadan soylemek istemedik bilmiyorlardi ama bi inceki ayki kimyasalimi biliyorlardi yapmayabilirlerdi![]()
Düşünselermis keskesonuçta gelinlerisin ne bıleyım ya bırazda ınsanın ıcınden gelecek senınde kızın olabılır onada aynısını yapsalar ne yaparsın demi ama
Genetikte birsey cikti mi iki ayi buluyormus cikmasi kam pıhtılaşmasi ds iki hafta
Dene seviyorsan :)bir deniyeyim duymadım hiç
Anladm bakalım sali gunu pıhtılaşma icin kan vereceğimkromozom analizinde yapılmıştı onda bişi çıkmadı. doktor kan pıhtılaşması ve bi kaç test istedi isimlerini hatırlamıyorum onlarda da pıhtılaşma çıktı
üzüldüm çok simdi benim ilk hamileligimde birkac kere krndimden gecmistim ağlarken diger düşük kimyasal gebelik sonrasiydi hep bir korku vardi esimin ailesiyle büyük problemler vardi kayinbabam gelmisti ben hamileyken sonuncusunda hamileyim diyemedim kalbini duymadik diye eski mevzulari acti öyle fazla üzüldüm ki kasildim konusurken titriyordum cenem kilitlenmisti cok üzerime geliyorlardi Allah biliyor ya
![]()
Mutfaga camdan gelen soguğu almayacak bir yere koysan kiyamiyorum ciceklere ya
yerimmDene seviyorsan :)
Anladm bakalım sali gunu pıhtılaşma icin kan vereceğim
Düşünselermis keskesu ara eskisi gibi değiller şükür
cook üzüldüm ablacım ya olsun bı sebebp vardır yaşamamasında yaşayan bılır o acıyı ama ınsallah allahım sağlıklısından yıne verır
Oyy oy sen olmadan olur mu canım komsum benimBen yokmuymuşummmm![]()
Saol cnm benim öyle tabii Rabbim bizleri bir daha evlat acısıyla sınamasın inş sizlerede göstermesin hiç
Amin tatlım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı huzurlu evlatlar...
bebiş olabilirrkızlar ya benim kasıklarım ağrıyo üşüttüm mü ne akıntımda var daha 5 6 gün var adet olmama niye böyle oldum ki
HahahahaArada dürt beni :) bak sonra makineyi tozsuz çalıştırıyorum kafa attaaa gidiyo![]()
Oyy oy sen olmadan olur mu canım komsum benim![]()