- Emoji Skoru
- 5.400
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #74.381
geleceğini bekleyip konuşmak varken sıkıntılarını büyütmenin en kolay yolu mesaj döşemektir.Benden sana gerçekten abla tavsiyesi.sakın mesajla görme işlerini.ve ilerde üzülme.mesajda olaylar büyüyor. ben hiç mesajla halledemedim sorunlarımı.sen bi sakinleş önce zaten sabırlısın beklemek konusunda biraz daha sabret.ne istiyorsan gözlerine bakarak samimi şekilde izah et.
Yo kavga veya tartışma amaçlı bi mesaj değil niyetim, sadece artk bu şekilde düşünüyorum falan diye içeriği bebek ve benm tek başıma çabalamam olan bi msj attım. Geldiğinde zaten konuşcam ama bilmiyorum kayınvalideme geldiğimde A amorevole 'in filmini doktor işini falan halletcem demiş. Bide kırgınlığım var atamıyorum onu içimden. Kayınvalidem konuşmuş eşimle demiş ki A amorevole 'e laf etcek olanın ağzını yırtarım ne hakla onun kalbini kırarsın o kız kaç günlerdir benmle ilgileniyo hastane işine ev işine koşturuyo kendine gel üzme onu demiş görümcem de aramış bugüne kadar kimseye bu lafı kullanmadım ama başlatma bilmem neyinden diye sıvamış bi güzel. KV diyo ben öyle laf söyleyince dondu kaldı bikaç dk sessizlik oldu