• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Dayanamadim cisimi tutamiyorum abdest alayim dedim lavaboya gittim boyyle camasirima akintiysa beraber cok az ama acik renk bisey gelmis rengini degistirmis oyle anladim bende...adetim erken olur heralde diye dusunuyorum da namazin son vaktine kadar beklicem aklim karisti:KK43:

Canım ama daha adetine var senin

Dayanamadim cisimi tutamiyorum abdest alayim dedim lavaboya gittim boyyle camasirima akintiysa beraber cok az ama acik renk bisey gelmis rengini degistirmis oyle anladim bende...adetim erken olur heralde diye dusunuyorum da namazin son vaktine kadar beklicem aklim karisti:KK43:
Cnm hsg düzeni bozuyor diyorlar. Hatta arkadaş kahverengi gibi akıntım oldu demişti. 2. Ay Da hamile kaldı. Ama ben ovulasyonun özel bi saatte yapılması gerektiğini bilmiyordum.

Sağol tatlım benm çok sağol. Inşaallah dediğin gibi olur. Yani daha doğrusu bana da olcak gibi geliyo fakat uzun zaman alcakmış gibi geliyo o yüzden bu sıkıntım. Neden böyle hissediyorum onu da bilmiyorum :KK43: işte bende öyle bi ton laf saydım sonra konuşmadık bikaç gün. KV saydırınca bayağı bi toplamış kendini de başına saksı düştü sandım güzelim canm cicim diye konuştu şaşırdım. Çok özlüyomuş ondan böyle oluyomuş kv öyle demiş. Aradı şimdi mesajımın üstüne. Ben senin yanında olmadım mı nankörlük etme dedi beni de kendini de üzüyosun boş yere yapma böyle ben zaten uzaktayım burda olanlar bi türlü bide sen böyle yapıp iyice mahvediyosun beni nolur yapma güzelim böyle. Millet kolunu bacağını kaybediyo o zaman ölsün mü onlar hayattan mı vazgeçsin geldiğimde halletcez öyle düşünme olcak tabiki dedi. Bilmiyorum canm ya bayağı fenayım inan..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım inan bende aynı durumdayım sürekli çabalıyorum uğraşıyorum ona bakıyorum hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor iyice psikolojiyi bozdum bir taraftan başka hastalıklar çıkıyor öyle bunaldımki.. Aslında umrunda olduğunu biliyorum. Onlar öyle bizim gibi ince düşünemiyor ve hissettiklerini dışarı yansıtamıyorlar.. Annemde bunaltma çocuğu diyo o ne yapsın diyo haklı yani. Biz böyle yaparak anca kendimizi üzüp hasta ediyoruz ve onlara kızıyoruz. Dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz zaten bebiş ummadığınız bir anda gelecek o yüzden bu zamanları güzelce birbirini anlayarak keyfini çıkarmak gerek ben bunu dün gece çok iyi anladım :KK42:

Cnm hsg düzeni bozuyor diyorlar. Hatta arkadaş kahverengi gibi akıntım oldu demişti. 2. Ay Da hamile kaldı. Ama ben ovulasyonun özel bi saatte yapılması gerektiğini bilmiyordum.
Aksam 8e kadar yapiliyo artik bu saatten sonra yapamam idrara gittm...hsgden mi acaba?

Canım bunları hepimiz yapıyoruz , yapmayanimiz var mi bilmiyorum varsa da helal olsun :KK48: ya biz hep buradayız konuşuyoruz ya onlarda konusun bi fikir sunsun istiyoruz, mesela doktora gidelim mi dediğimizde evet ya da tamam diyorlar . ama halbu ki uzun uzun konussun fikirler sunsun falan istiyoruz. Simdi ben aşılama dedim tamam dedi sadece halbuki öyle mi denir, nasıl oluyor tedavi sureci ne, tutma oranı ne falan diye sorar insan ama o sormasa da ben zorla anlatıyorum :KK47:
Evet hic anlatamiyorlar bize.aradi öğlen napiyosun dedi.napicam kaybettiğimiz bebegimin yasini tutuyorum bugün dedim.sen onu kaybetmeden cennette bekliyor seni dedi.bize veya sana Şefaatçi olacak inşaallah dedi.peki dua ettinmi bugün hic onun için dedim.ettim etmezmiyim her zaman ediyorum dedi.mesela ben bunu bilmiyordum..ve 2 sene bitti hic konusunu acmadi.sadece geçenlerde o bebeğimiz nazara geldi bizim dedi..

Evet hic anlatamiyorlar bize.aradi öğlen napiyosun dedi.napicam kaybettiğimiz bebegimin yasini tutuyorum bugün dedim.sen onu kaybetmeden cennette bekliyor seni dedi.bize veya sana Şefaatçi olacak inşaallah dedi.peki dua ettinmi bugün hic onun için dedim.ettim etmezmiyim her zaman ediyorum dedi.mesela ben bunu bilmiyordum..ve 2 sene bitti hic konusunu acmadi.sadece geçenlerde o bebeğimiz nazara geldi bizim dedi..

Esimde öyle ben diyorum sende özlüyor musun diye her duamda aklımda diyor . ben ağlayınca kızıyor onun yerine dua et diyor.

Tamam tatlim ben bebek konusunda sana kirici birşey söyledi sandim bu kadar incinmiş durunca seni

He yok ablacım o konuda değil. Huylarımız birbirine çok benziyo kv bile diyo kardeş olsanız bu kadar benzemezdi diyo. En son geldiğinde bi tartışma yaşadık beklemediğim bişey yaptı şaşırdım öyle laf söyleme falan gibi bişey değil veya insan içinde kırmak gibi değil benmle de alakası yok kendi kendine yaptığı bişey ama neden bu kadar kırıldım bende bilmiyorum :( Gittikten sonra da bu konu üzerinden devam etti ve büyüdü tartışmamız 2 taraflı kırıcı ve kırılan olduk. Bide ben biraz detaycıyım ondan da bekliyorum bazen olmayınca sanırım bu hale geliyorum. Halbuki annem babam ananem halama kadar herkes ne kadar ince fikirli ne kadar ince düşünüyo falan derler. Bazen hayal kırıklığına uğruyorum sanırım o yüzden böyleyim..

Canım bunları hepimiz yapıyoruz , yapmayanimiz var mi bilmiyorum varsa da helal olsun :KK48: ya biz hep buradayız konuşuyoruz ya onlarda konusun bi fikir sunsun istiyoruz, mesela doktora gidelim mi dediğimizde evet ya da tamam diyorlar . ama halbu ki uzun uzun konussun fikirler sunsun falan istiyoruz. Simdi ben aşılama dedim tamam dedi sadece halbuki öyle mi denir, nasıl oluyor tedavi sureci ne, tutma oranı ne falan diye sorar insan ama o sormasa da ben zorla anlatıyorum :KK47:

Off aynen yaren yaa aynen de bu işte :KK9:

Off aynen yaren yaa aynen de bu işte :KK9:

Ve buradan da anladığımız gibi biz kadiniz onlarda erkek. Biz en ince ayrıntısına kadar dusunur düşünmekle kalmaz arastiririz . ama onlar tamam der tamam ne ya :KK48::KK48: bak mesela simdi benim adetim günümde gelmedi diş randevum iptal oldu. Ama simdi 15 gün sonraya gün var, 15 gün sonra benim yum zamanı geçmiş oluyor, o zaman korunmak lazim ama 1 ayı çöpe atmak istemiyorum. Ama diyelim ki vazgwectim korunmicam adette giderim e ya hamile kalırsam o zaman napicam. Tanı hemen araştırdım ilk 3 ve son 3 ay dış tedavisi yapilmiyormus. E o zaman hamile kaldım 3 ay sonra yaptiririm peki ya bu sure zarfında agrirsa. He iste ben sabahin köründe bunları düşünüp araştırdım. Sonuç ne mi pekala. Kocacima dedim tamam aşkım özele gidelim simdi yaptiralim :KK70::KK70:

Canim benim esim de öyle ya caksir suyu aldim ben zorlamasam hic icmio sinir edio beni 1 gun icmio 1 gun icio Rabbim büyük inşallah dualarimz kabul olcak
deli ediyolar insani. Sanki biz bayiliyoruz. Benim esimde yaptircak test :/ merakla bekliyorum

Back
X