• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Oyy kuzum hoşgeldin iyi olmaya çalışıyorum ne olsun regli oldum işte en fazla olan bu sen nasılsın :))
hb canım bende şehir dışındaydım bugün geldim eve hala regli olmadım ben tarlusal kullandım bakalım bekliyorum bu arada çocuk hastalandı hiç giremedim forma

hb canım bende şehir dışındaydım bugün geldim eve hala regli olmadım ben tarlusal kullandım bakalım bekliyorum bu arada çocuk hastalandı hiç giremedim forma

Aaa geçmiş olsun canm ya kötü bişey yok demi salgın var anacım herkes hasta yaa :( kız o tarlusal benm getiriyodu tam gününde senin daha gelmedi mi :( ama çok şükür benm ilaca da gerek yok geliyo kendiliğinden keşke senin de öyle olsa yaa çok zor çünkü olamamak :(

inan bzde oyleydık sankı gorev gıbı mesaı saatlerı gıbıydı hersey :)) ama artk takmıyorum akısına bıraktm gerekırse o ay hıc olmaz dedım ve sadece ıkı kere oldu olmadı ama tutmus ıste Mevlam ne guzel ayarlıyo ınan :) sende dua et kafandan at canm ben hıc sacmalayan oyle stresle ne alaka derdm ama ben sacmalıyomusm demek onlarn dedıgı dgru cıktı :)):KK47:
Ahh tatlimm ins diyecem yapmicam şu skintiyi dicemde zor oluo bazen arada bi gelio gidio skintilarr :))şansliymisssin sen :)hadi darisi bizlere insaaallh:KK49:

Aaa geçmiş olsun canm ya kötü bişey yok demi salgın var anacım herkes hasta yaa :KK43: kız o tarlusal benm getiriyodu tam gününde senin daha gelmedi mi :KK43: ama çok şükür benm ilaca da gerek yok geliyo kendiliğinden keşke senin de öyle olsa yaa çok zor çünkü olamamak :KK43:
evet canım salgın var grip oldu ama baya ağır geçirdi gözleri felan şişti yavrumun çok şükür iyi şimdi tarlusal biteli 4 gün oldu bakalım bekliyorum hayıta başlıcam gelse saol canım

Aaa geçmiş olsun canm ya kötü bişey yok demi salgın var anacım herkes hasta yaa :KK43: kız o tarlusal benm getiriyodu tam gününde senin daha gelmedi mi :KK43: ama çok şükür benm ilaca da gerek yok geliyo kendiliğinden keşke senin de öyle olsa yaa çok zor çünkü olamamak :KK43:
bu arada resim süper albüme bakıyo gibi oldum kıs :))

evet canım salgın var grip oldu ama baya ağır geçirdi gözleri felan şişti yavrumun çok şükür iyi şimdi tarlusal biteli 4 gün oldu bakalım bekliyorum hayıta başlıcam gelse saol canım

Çok geçmiş olsun tatlim aman dikkat edin vala ;) inşaallah sende regl olur rahatlarsın canm benm. Sen kullan da bakalım benimde aklımda o

Back
X