• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ay kıyamam canım bak benim komşumun 7 düşüğü varmış şimdi 18 yaşında ve 9 yaşında 2 çocuğu var hiç korkma içini ferah tut yeğenimi de üzme bakiiiim :)

Benim babaannemde öyleymiş hatta bi kaç sene önce doktor kaç düşük yaptın diye sormuş babaannem oğlum hadi 2e kadar 5e kadar sayılıyor da sonrasını sayılmıyor demiş. Lavaboya otursa düşük yaparmış . bende merak ediyorum acaba rahatsızlığı neydi dusuklerinin ama babamlar 4 kardeş 1 tane de doğup ölen halam var. O kadar düşüğe rağmen doktor tedavisi falan olmadan olmuş çocukları . bi de öyle dusuklerden sonra doktora gidip içerde parca temizleme falanda yok .

Kızlarr daralıyorum yemin ederim yaa doğum yapmışları görünce buhranlar basıyor :mad:

Bana biri hamile dediklerinde o hal oluyor herkesin oluyor biz o kadar ugrasiyoruz olmuyor diye tuhaf oluyorum ama sonra kendi bebeğim olmadığı için görüp begendigimiz elbiseleri alıp bebek ziyaretine gidiyoruz. Bebek bir mucize ve Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah.

Benim babaannemde öyleymiş hatta bi kaç sene önce doktor kaç düşük yaptın diye sormuş babaannem oğlum hadi 2e kadar 5e kadar sayılıyor da sonrasını sayılmıyor demiş. Lavaboya otursa düşük yaparmış . bende merak ediyorum acaba rahatsızlığı neydi dusuklerinin ama babamlar 4 kardeş 1 tane de doğup ölen halam var. O kadar düşüğe rağmen doktor tedavisi falan olmadan olmuş çocukları . bi de öyle dusuklerden sonra doktora gidip içerde parca temizleme falanda yok .
canım komşunda kan pıhtılaşma sorunu varmış 3. aydan sonra bebek düşüyormuş sonra 7 düşükten sonra anlaşılmış ve her gün iğne yapmış

Back
X