- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.321
Bebem bilgi paylassiyo biz de ogreniyoz bi de topikte herkes aglamakli bugunlerde noldu bize diyoz?
neden ölesınız kızlar kendınıze gelın.uzulmek stres yokkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebem bilgi paylassiyo biz de ogreniyoz bi de topikte herkes aglamakli bugunlerde noldu bize diyoz?
O zaman mehter marsini yabana atma bencebenimde ayni büyüyor catliyor dollenmiyor gelsin banada mehteran takimi
![]()
Ruyamda gormustum gecen ay bi erkek ve kiz bebegi emzirdigimi bebek memeyi agzina aliyo donup kailyorum kafami yulari kaldirip Allahim ne guzel bi duygu bu diyodum aklima geldi canim yaa.Ay aglama ama ya...
Anam ne güzel seyler yaBi de su biliyomuydun bilmiyorum her ay neye ihtiyaci varsa sutteki mineral ona gore degisiyomus????
Hayirdir insallah...bisey olsa da artik nesemiz yerine gelse...Evet yaa bişeyler oldu herkes kötü bildiğin![]()
Hayirdir insallah...bisey olsa da artik nesemiz yerine gelse...
Evet yaa oofffçok canm sıkkın amaan
Tatlim sohbete atla direk biz de ikili konuşmuyoruz daldan dala daldan dala :))))kızlarrrrr lutfen ikili knusmayalım yaaaaaahuuuuuu bızlede knusun
Insallah ruyama ne diyosun canim...cok etkilendim...
Çok güzel bir şey ama dimi rüya olsa bile gerçegi de olacak kuzum sabretRuyamda gormustum gecen ay bi erkek ve kiz bebegi emzirdigimi bebek memeyi agzina aliyo donup kailyorum kafami yulari kaldirip Allahim ne guzel bi duygu bu diyodum aklima geldi canim yaa.
Hamileyken canin neyi istediyse dogumdan sonra da onlari yiyecekmissin işte bebis daha iyi emermis :)Nası yani hamileyken mi yoksa doğduktan sonra mı :)
Insallah canim...sabir biraz daha sabir gerek...Çok güzel bir şey ama dimi rüya olsa bile gerçegi de olacak kuzum sabret
Dollenme videosunu mu :))ayyy mehteran marsını ızledınızmı kızlar
Batim ama kurtcuk iyi ddegil cenin benim gordugum gibi bi yorumu yok hayrilara vesile olur insallah...Bilmiyorum ki canım ya tabirlere falan baktin mi
Hmm normalse iyiKız çocuk gibiyim alınıyorum herseye gözlerim doluyor ama arastirdim normalmis tatlım sadece birseye sinirlendiginde falan hamilelikten oldugu aklina gelsin