- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.341
Hoşbuldum canım iyidir senden nbrhosgeldın cnm nbr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım iyidir senden nbrhosgeldın cnm nbr
Hoşbuldum canım iyidir senden nbr
Hmm normalse iyivalla bende senin gibiyim herseye agliyorm Allah sonumuzu hayreylesin
Kızzz gece konuştukya unuttun mu :)nolsun kuzum aynı sende ne war ne yok anlat sorunun ne
Kızzz gece konuştukya unuttun mu :)
Evet tatlimhamıle mısın pembebaslıklı kız?
Canım prolaktin yükseliyo sürekli bikere de çatlatma iğnesi denedim oda yemedi bekliyoruz işte hep aynı her ay hüsranunutmadım tatlımda senınle bıre bır knusmadık ondan sordum yani
Canım prolaktin yükseliyo sürekli bikere de çatlatma iğnesi denedim oda yemedi bekliyoruz işte hep aynı her ay hüsran
Canim benimki 13.cu haftaya girdi yqni 3 aylik diyelim. Darisi basina insallahay yenımı hamılesın cnm kac aylık yada?
Bu ay daha umutluyum başarıcam inşallah :) nasipse tabitmm şimdi anımsadım.dünde aynı cewabı wermıstın... :)
Canim benimde prolaktinim coook yüksekti dostinex ve testere disli aslanpencesi kullandim kullandığım ay hamile kaldimCanım prolaktin yükseliyo sürekli bikere de çatlatma iğnesi denedim oda yemedi bekliyoruz işte hep aynı her ay hüsran
Canim benimki 13.cu haftaya girdi yqni 3 aylik diyelim. Darisi basina insallahburda az kurler, yontemler vs denemedim sende pes etme asla
![]()
Bu ay daha umutluyum başarıcam inşallah :) nasipse tabi
kızlar cnm sıkkın demeyın stres yok lutfeeennnn olumsuz etkılemek yokk
Hamileyken canin neyi istediyse dogumdan sonra da onlari yiyecekmissin işte bebis daha iyi emermis :)
Canım bikere kullandım klomen ve çatlatma iğnesi ama ordaki şanssızlığımda eşim hastalandı çalışmalar kaldı oda olmadı yoksa çatladığını hissetmiştim ama nasip işteinan kndıne kuzum...iğneylemı tedawı oluyosun klomenlemı
Yok canim bende pko felan yokti prolaktinim yuksekti ama ben sogan kuru, bal tarcin corekotu, adacayi, yaki, keciboynuzu, aslan pencesi vs. Ne dersen 5 ayda denedim valla. Bu arada benim adetlerim duzenliydi, tek prolaktin yuksektiinş kuzumm amınnn.ay olemı dıosun kuzum sen ne kürü denedın.pkomu war sende de.adetlerın ılacsız gelıomuydu?
Canım bikere kullandım klomen ve çatlatma iğnesi ama ordaki şanssızlığımda eşim hastalandı çalışmalar kaldı oda olmadı yoksa çatladığını hissetmiştim ama nasip işte