Gebe kalamayanlar buraya.....

Hadi insallah bu ay tutar canim. Aslinda ben ilk basta yuksek oldugunu bilmiyordm prolaktinimn. Ben su an 8 aylik evliyim biz hic korunmadik ama olmadi olmayinca doktora gittim son gittigim doktor hormon tahlullerime bakti prl yuksek cikti yani 5.ci ayda gittim doktora yuksek old ogrendigim ay dostinex aslanpencesi ve ovulasyon testini denedim. Acikcasi pek umudum yoktu ama Rabbim nasip etti yani dostinexi 1 ay kullandim tatlm
Herşey nasip kısmet canım ya prolaktin falanda hikaye aslında, olucaksa her türlü olur zaten boşuna biz üzülüyoruz rabbim dert verip derman aratmasın yeterki

Amaniiin kıyamam ya o kadar salmasın kendini bişey yok çok şükür yaa seni de üzüyo öyle yaparak allah korusun bide o hasta olmasın senin morale ihtiyacın var çünkü :KK43:
Birden bire gitti anlayamadik ararim bugun nasilmis. Rabbim kimseyi zorlukla intihan etmesin. Kolaykastirir insallah. Bu hastahanede gunler gecmiyo..

Bi serum daha yedik. Doktoru buhun beklicez. Sanmiyorum. Gelecegini. Gelsede yarin renkli ult. Var zaten.. Insallah korktugum basims gelmez..
Korkma canim benim.daha iyisini dimi.sabirla bekle doktoru tatmin.kontrol altında emniyette olduğunu düşün.inşaallah güzel haberlerle cikacasin Allahin izniyle.dua ediyoruz bak. umutbitmz umutbitmz de yasadi o sikintiyi atlatti cok şükür.güzel şeyler düşün tatmin benim

Korkma canim benim.daha iyisini dimi.sabirla bekle doktoru tatmin.kontrol altında emniyette olduğunu düşün.inşaallah güzel haberlerle cikacasin Allahin izniyle.dua ediyoruz bak. umutbitmz umutbitmz de yasadi o sikintiyi atlatti cok şükür.güzel şeyler düşün tatmin benim
Cook saol ablacim. Moral cok sukur yerinde lekemde kesilmis dunden beri gelmedi. Ins. Gelmezde. Evet bi cok yasayan var rabbim cumlemizi bu sikintilardan bian once hayirlisyla kurtarir insallah..

Back
X