Gebe kalamayanlar buraya.....

Kaskta skismam var...heralde gun icinde sokulurum bugunde bi yere davetliyim kayinvalidem falan gelcek benim ilk gun cok agrim olur yandim ya beeen!..

Öncelikle sakin ol rahat ol kasların bi rahatlasin . adetin gelmiş olsa bile olsun. Benim gecikti ya nasıl fazla oldum 3. Gün bile agrim oldu.

Canim brn doktora sordum direk dedim ben 28 gunde bir olurdum simdi 30 31 buluo kendi dedi rahim hazirlio die..insaallahh diger aya bebis seninle olur cnm
Onu duydum evet..oncrden 35 gunde birdi...sonra 31 30 gunr dustu ilk kez de bu ay 28 oldu sastim valla???

Aaaa pazar gunleri tek ise giden benimki deilmiss demekkii :)) cik cnm cik bi tembellik yapildimi kalioo :)

Carsamba izin gunumuz bizim :KK66: yok kalkmam daha erken pazar kapının önünde zaten. Dun temizlik yaptım ondan mi ne totisimin sağ tarafı açıyor bi yere de vurmadim :110:

Carsamba izin gunumuz bizim :KK66: yok kalkmam daha erken pazar kapının önünde zaten. Dun temizlik yaptım ondan mi ne totisimin sağ tarafı açıyor bi yere de vurmadim :110:
Ne guzel izin guü bizde izin die bisey bile yok :( vallaa ozaman oglene kadar yatt tatlim :) alal ala bi yere vursan morrarir zate ters hareket yapmis olmayasinn

Ne guzel izin guü bizde izin die bisey bile yok :KK43: vallaa ozaman oglene kadar yatt tatlim :) alal ala bi yere vursan morrarir zate ters hareket yapmis olmayasinn

Yok ya. Aksam hic bisi yoktu dışarı çıktık amcasına gittik 20 dakika oturup eve geldik acimaya başladı . bugün ki is tablom belli zaten pazar, ütü , yemek :KK66:

Back
X