• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

O zaman iki tane limonu sicak suya sık...ic esim bana oyle yapti iyi geldi.
Artk öle yapacm cnm. Onuda takmıormda lekelnmem vr :( camr gbi azck azck gelio :( doktr hapn 100mg nı vrdi o keamio ama 200kesio hemen aksm yatrkn 200olanı yutcm ya :(

testime birşey demediniz :) deli bu kız nerdeyse bir hafta gececek ovulasyoondan test yaptım yaaa . çişim boşa gitmesin dedim:D:KK46:

Burnmdan gözlermden ates ckıo sanki bogazlarm sabh ck ktydü sut içtm yumsadı :KK43: anjin var bende ya en ufak bsede boazlarmdan vucuduma sarıo hastalk önceki hamilelegmdede her ay grip oluodm ama o kısa denk gelmşti bu yaza denk gelio yaz gunude olmam herhalde grip
O zaman bunu atlatmaya bak kuzum hava isinir elbet artık bundan sonra daha rahat olursun

Hamilelik Takvimi :KK37: :anneadayı::nazar:

@@bebeem--------------------:anneadayı:---13 Ocak-10.deneme
@@tm26-----------------------:anneadayı:---3 Şubat- 3.deneme
@@pembebasliklikiz --------:anneadayı:---9 Şubat-6.deneme
@@umutbitmz----------------:anneadayı:---17 Mart-12.deneme
@@aysima00----------------- :anneadayı:---? Mart-26.deneme
@@accounter-----------------:anneadayı:---23 Mart-5.deneme
@@emikra---------------------:anneadayı:---31 Nisan-13.deneme (son adet tarihinde hata var bence)

@@mdk35---------------------:110:---7 Nisan-23.deneme
@@siyahnci-------------------:110:---7 Nisan-11.deneme
@@gamzeli es-----------------:110:---8 Nisan-14.deneme
@@mutlu umutlu------------:110:---9 Nisan-23.deneme
@@nuclear--------------------:110:---11 Nisan-11.deneme
@@zeynepsibel---------------:110:---16 Nisan-12.deneme
@@ekim2013-----------------:110:---16 Nisan-6.deneme
@@ftsch-----------------------:110:---17 Nisan-13.deneme
@@zumrutanka------------- :110:---17 Nisan-23.deneme
@@moryel88-----------------:110:---21 Nisan-10.deneme
@@esoes1919 ----------------:110:---21 Nisan-3.deneme
@@melegggm-----------------:110:---23 Nisan-7.deneme
@@ikizlerclub----------------:110:---4 Mayıs 5.deneme
@@yaren92-------------------:110:---7 Mayıs-9.deneme
@@uslutuba------------------:110:---10 Mayıs-12.deneme
@@ebrar09-------------------:110:---10 Mayıs-11.deneme
@@ulkuu----------------------:110:---18 Mart-6.deneme (yeni bat bilinmiyor)
@@Ada Toprak--------------:110:---20 Mart-7.deneme (yeni bat bilinmiyor)
@@melismailim--------------:110:---23 Mart-1.deneme (yeni bat bilinmiyor)
@@winter_is_coming ------:110:---27 Mart-12.deneme (yeni bat bilinmiyor)

E essele listedeki bat tarihinde sıkıntı var gerçek batın neydi gebeliğini öğrenmeden önceki :)

@aysima00 listeye eklenmişsin gebelik öncesi batın neydi seninde :)
@ulkuu @Ada Toprak @melismailim @winter_is_coming Mayıs ayına gidiyoruz batlarda sizin Nisan batlarınız neydi kızlar :)
ben gecendede demıstım ama arada kaynadı mesaj heralde :)) bat tarıhım 31 mart ablacım

Artk öle yapacm cnm. Onuda takmıormda lekelnmem vr :KK43: camr gbi azck azck gelio :KK43: doktr hapn 100mg nı vrdi o keamio ama 200kesio hemen aksm yatrkn 200olanı yutcm ya :KK43:
Insallah kesilir canim bol bol dinlen...tuvalate kalk sadece...ilacini da ic ..biseycigin kalmaz...

ahahah meğer başı bizim hatun çekiyormuş kimi kime şikayet ediyon hanımmmmm:KK70::KK70::KK70:
Ahahah tek suclular onlar degil ki ..bende magnum aldim esim istemiyorum dedi ona da aldim...o unutmus buzlukta bende ertesi gun onu da yedim...eve bi geldi dondurmanin kulah kabini gordu...bende dedim yaaa yemeyenin malini yerler.. ohhh misss

Back
X