• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ay kuzu ya kuzu işte edepli olacak annesı göstermıyo kendını ama anneyı merakta bırakmasa ıyıydı :) ınsallah bu uslulugu uyku sevme halı doğuncada devam eder :))
Korkum dogunca tersi olacak uyumayacak :)) ya organlara falan da bakacakti tamamen yüz üstü yattigindan bi sirt kemigini gösterdi sağolsun :))

Canm kızdr bencede cnkü kızlar kndni cbk göstermio 4aylkkn tam belli deiül demşti doktr anlamştm kız oldgnu. Erkeklr 3buck deynce ble belli oluo:)
Benim ilki sirt üstü yatiyordu hep bacaklar acik ultrasonu koydu ki bir tek sirt gözüküyor şok oldum :-)

Benim ilki sirt üstü yatiyordu hep bacaklar acik ultrasonu koydu ki bir tek sirt gözüküyor şok oldum :-)
Oyy uyusun kiz insallah uslu olur dogduktan sonrada ;) benimki o kadar hareketliydi ki doktor bile bu cok yaramaz olacak yerinde durmuyo demisti seninkide pek bi uslu olacak insallah tatlim yeerim ben onları yaa :KK46::KK46:

Kizlar merhaba adetimin ustunden 14 gun gecti kan testi yaptirdim 2.38 çıktı ve sanki hamileymisim gibi belirtilerim devam ediyor :( dr adet olmazsan 10 gun sonra gel dedi hormon ve yumurtalik testi yapicak olunca sizce gitmeden once tekrar kan testi yaptirmalimiyim

Kızlaaaar günaydın hepimizeee bugün benim evlilik yıldönümüüüüm :KK71: 2 seneyi devirdik vay bee daha dün gibi sanki gözümün önünde herşey. Daha nice nice seneler yaşar yaşlanırız inşaallah... :KK74: :KK60:
nice yıllar a eşinle bebeklerinde canım :)
eşine ne süpriz yapıcaksın bakalım:)

Back
X