• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

illa merak ettirecek kendini zilli şey :) bu kesin kız kız ben bile inanmaya başladım kız olduğuna :)
Doktor uyandirmaya calisiyo ben bakıyorum la kiz mi acaba harbiden göstermiyor bu diye :-) zaten vermedi ultrason fotosu bende ekrandan cekmedim heyecandan resmen isirmalik doğrultmus totoyu :-)

Abla pko vardi dimi?bnde de gastrit var mahvoluyorum ama yapacak bisey yok baska bi arkadas hamile kalmis soganla...bnde diyorum adet bitince 2.gun basliyosun 15 gun olunca benim yumurtlamama denk geliyo ya dusuk olursa dedim o da ben adetliyken basladim dedi...zarari olur mu acaba ya?
adetliyken ne bileyimki ya hiç kullanmadımki.pko ne kız bende pko yok.2 senedir doktorlara gi,diyorum bana öyle birşey demediler.

sabah yine ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı.yumurtlamadan sonra hiç yükselmedi sanki.dedim ben bu ayda adet olucam bu ayda tutmıcak herhalde dedim eşime.sabahtan beri sinirlerim bozuk.
Ama yukselcek diye birşey yok ki sabit kalmasi dusmemesi de ayni anlama çıkıyor ;)

Doktor uyandirmaya calisiyo ben bakıyorum la kiz mi acaba harbiden göstermiyor bu diye :-) zaten vermedi ultrason fotosu bende ekrandan cekmedim heyecandan resmen isirmalik doğrultmus totoyu :-)
onun totosunu yesinler maşaallah kuzuma benim :)

Ayyy nanaklarini minciririm senin:KK19:baslicam...icerken bisey olmuyo da bitince bende bulanti basladi...sogan kokusuna bile bizimki de heyecenlanmisti...ama yapicam zaten 15 gunluk bisey
Başlaynca haber et. Ben de başlıcam izindeyim. :) Bu ay umudum yok ama işte ne olur ne olmaz diye beklemedeyim. :KK15: Senin kaç gün önce geldi adetn cnm?

Başlaynca haber et. Ben de başlıcam izindeyim. :) Bu ay umudum yok ama işte ne olur ne olmaz diye beklemedeyim. :KK15: Senin kaç gün önce geldi adetn cnm?
3 gun once geldi canim...ama bilmiyorum adetliyken mi basliim bitince 2 gun sonrami?karar veremedim

Back
X