• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bakk senin için saatlerdir dua ediyorum kuzum benim.. mevlam senide benim gibi eylesinn müjdelen...

Ayy canm benm yaa allah bin kere razı olsun kıyamam senin o nefesine rabbim kabul eyler inşaallah dualarımızı hayırlısı neyse o olsun. Çok sağol yaa vala iyi hissettirdin bana diğer canlarım da öyle birinin derdi oldu mu heralde seferber oluyo sana da böyleydik ne güzel allah bozmasın dostluğumuzu inşaallah...

Ayy canm benm yaa allah bin kere razı olsun kıyamam senin o nefesine rabbim kabul eyler inşaallah dualarımızı hayırlısı neyse o olsun. Çok sağol yaa vala iyi hissettirdin bana diğer canlarım da öyle birinin derdi oldu mu heralde seferber oluyo sana da böyleydik ne güzel allah bozmasın dostluğumuzu inşaallah...
aminnn gülümm.. mevlam dostluğumuzu bakii eylesin.. çok meraktayım inanki... bu arada bakk cadı sendemi varsın facede heeee

Kızlar üstüne bide ablam demesin mi rüyamda kendimi hamile gördüm diye:KK57: kıııız dedim allah seni varmı acaba öyle bişey saçmalama hastayım şuan dedi belki de sensindir inşaallah dedi. Bende kendimi hamile mi görmüştüm yoksa bebeğim mi ne vardı rüyamda bi baktık ablam o hamileydi :)))
hayırlara çıksın rüyası inşaallah :)

o zaman şöyle yap eğer bugün sökülmezsen yarını bekle.yarında sökülmezsen belkide yerleşme kanamasıdır.ama söküldüğün günü 1. gün sayıp ilacını ona göre al bence.hayırlısı olsun inşallah canım[/QUOTE

şu an hiç bişe yok mesela gelen giden yok 6 gündür böyle ya ben napacam bilmiyorum ovülasyon testini denicem galiba onda belirti oluyormuş duyduğuma göre

Back
X