• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

evet hareketsizlik vardı evicap kullandı ve lokösit için antibiyotik kullandı
canım bizde lökosit 4 milyon. ama doktor antibiyotik yazmadı bize. siz hangi antibiyotiği kullandınız. lökosite faydası oldu mu. 4 aydır kullanmadığımız şey klmadı kafayı yicem artık :( 1 milyara yakın masrafımız oldu. rabbim bekletmesin artık. maddi manevi çok yıprandık bu süreçte :(

geri sayımınn en ince noktalarına geldiniz artık bebeğin ihtiyaçları alınmalı yavaş yavaş.. hadi bakalıım hayırlı alışverişler sanaa... iyim bende şüükür 2 gündür karın ağrım var cebelleşiyorum öyle bayram sonuuda kontrole inş..

hiç bitmiyo al al daha da eksik var bursaya gittik ordan aldım beyendıklerımı :)hayırdır neden vardı karın ağrın bi durum yok demi ?

hiç bitmiyo al al daha da eksik var bursaya gittik ordan aldım beyendıklerımı :)hayırdır neden vardı karın ağrın bi durum yok demi ?
sıfırdan döşeniyo nede olsa bitermi eksikleri.. üç beş ç beş tamamlancak inşallah.. geçti şükür canım şu sıralar yok elhamdülillah.. doktorumuzda anlam veremedi zaten..

Back
X