• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Giremiyon faceye dedim koyayim bari :) ayaklarimi soktum suya da benimki cekti o ara zaten cok resmim yok oglumla iyi oldu :)
Iyi yapmissin sagol tatlimm...e niye cekmiyosun?ani kaliyo ilerisi icin..Allahim kucagina aldigindaki zamanlari da gostersin hepimize insallah...

Ablam balkona cikmiiissss:KK70:
Ayyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesef :(
nurun_ala_nur nurun_ala_nur çok güzelsin be tatlim Allah nazardan saklasin maşallah
bebeem bebeem çok tatil cikmissin resim çekil daha hatira kalsin.liste isinide elimden geldiğince yaparim hatta bat vermeyenleri durterim :) verin ulennnn diye :)
ftsch ftsch nere kayboldu gene trabzondamiymis şuan :)

Ayyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesef :KK43:
nurun_ala_nur nurun_ala_nur çok güzelsin be tatlim Allah nazardan saklasin maşallah
bebeem bebeem çok tatil cikmissin resim çekil daha hatira kalsin.liste isinide elimden geldiğince yaparim hatta bat vermeyenleri durterim :) verin ulennnn diye :)
Belli olmaz be abla belki oylesine gelmiştir.

Ayyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesef :KK43:
Allah razi olsun ablammm;)bat geldimi ki senin?benimde degsk bi renk oldu ama kana tarzimda degil benim var daha ama?bugun ikimizde sicaklamamisiz demekki:KK23:

Back
X