biliyormusun sana bazen çok kızıyorum zeynom sen kendine dert mi arıyorsun ya dertlenecek.senin evin ayrı barkın ayrı şükürler olsun.evini aldın zorlansanda ödüyorsun inşaallah bittiğinde maddi rahata kavuşacaksın.çok sevdiğin eşin yanında.hiç çift çizgi görmedim deyip bunalımlara girdin çok sevdiğin teyzenin vefatından sonra rabbim seni evlatla müjdeledi yüreğine ferahlık verdi.ki dilerim hayırlı bir evladın olur sağlıkla kucağına alırsın.komşuların desen şükür sana yok mantı açmaya yok onu bunu yapmaya yardımcı oluyorlar onlarla da geçimin iyi.ki ev alma komşu al derler o bakımdan da rabbim yüzünü güldürmüş.şimdi kala kala düşüncesiz patavatsız kayınvalidenin yaptığı böreğemi kaldın kafanı takacak.ya bırak Allah aşkına bu sevapların günahların mizanı rabbimin elinde değil mi sen neden bu kadar ince düşünmekten alamıyorsun gönlünün kırılmasına izin veriyorsun ya.senin etrafın güzelliklerle dolu.aş artık bu kayınvalide bilmem ne psikolojisini.onlar sadece kenarda saygı duymamız gereken insanlar.ha sana çok faydası vardır sende elinden geleni yaparsın.faydası olmayana ne kafa takıyosun Allah aşkına sen..şunu öğrenmeliyiz.biz de artık bir aileyiz.kendi ayaklarımızın üstünde durmak için çabalıyoruz.onlardan hiç bir beklenti içine girmediğin sürece mutlu olursun.şanslısın evini alıp ayrı yaşıyorsun.ya diğer kızlar napsın onlar için daha zor..yataktan kalkınca tekrar uyuyana kadar onları görmek aynı evin içinde geçinmek zorundalar.sana şükürsüzsün demiyorum bunca şükrün içinde kendine dert ettiğin şeye bak diyorum..bırak artık düşüneceğin beben var senin.bi kendine gel bi dik dur böyle durumlarda.eşinede tembih et senin adına ailesinden hiçbirşey ricada bulunmasın.daha attırma tepemin tasını böreği yapar kargoya veririm burdan ona göre heeeee Allah Allah ya

bana bak bir kere geldik dünyaya he rabbim sevdiklerimizle beraber hayırlı uzun ömürler nasip etsin hepimize inşaalah.ev hediyesiymiş :)))) en güzel ev hediyesi onların kapının dışında kalması sen farkında değilsin :)))