• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

aman 1 hafta hayırlısıyla gidin gelin bende sandım ftsch ftsch nin peşine takılıp il il totemmi yapıcan sende :)
:D :D ay Allah iyiliğini versin gı. ay bin km aralık var ya ağrı trabzon sakarya erzincan. Çalışma olan iller hangisinde olur bilmiyorum :D

Bende yemegi hazirliyorum abla...kolay gele...bu balkon cozumunu bulman iyi oldu:KK66:

Kiz tubaaaamm bu hafta iki oldu pilavin aletini tutturuyorum hayir olsun birakmisim ocakta markete alisverise gitmisimmm :) bi geldim bisry citirdiyo yine yok artikkkk dedim ama yenmicrk gibi değil sadece alttaki pirinçler citir olmuş :)

Kiz tubaaaamm bu hafta iki oldu pilavin aletini tutturuyorum hayir olsun birakmisim ocakta markete alisverise gitmisimmm :) bi geldim bisry citirdiyo yine yok artikkkk dedim ama yenmicrk gibi değil sadece alttaki pirinçler citir olmuş :)
:)))abla eniste bu ne derse alti eycuuuk kizarmis dersin...sende bu aralar benim gibi unutkansin yani???

Bir totemim bile yok ben nereleri deniyeyim:KK51:
Ay işte olursa sırayla gezeceniz. Ağrı ya kalrsa totem, evi size bırakırım artk ögretmen evine giderim :D ay bak amasya da var ama calışma yok orda sadece uyku var ama sonucta havasını soluduk yemegini yedik suyunu içtik dimi :D

Ay işte olursa sırayla gezeceniz. Ağrı ya kalrsa totem, evi size bırakırım artk ögretmen evine giderim :KK70: ay bak amasya da var ama calışma yok orda sadece uyku var ama sonucta havasını soluduk yemegini yedik suyunu içtik dimi :KK70:
Eneeeem yokkiz oralara kadar gidemeyiz bizim totem marmara bolgesiyle sinirli...yada bi ihtimal karadeniz memleket havasi???

Back
X