• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

İcim icimi yiyiyo canim ya dun denize gittik ailecek kayinpederim gidelim dedi esimde gitmek istedi gitmesek olurmu dedim onunda ablasi geldi istanbuldan bida gidemeyiz bugun gitmezsek dedi oda kiramadm gittim ama.sen bana sor otursum oyle kenarda saf saf dusunmekten basima agrilar girdi yavrum melegimde orda tekme atinca gozlerim doluyo. Ben cabuk toparlanamiycam sanirm :KK43:
Tabiki kolay bi durum degil bak biz burdan onu hissetmeden nasil uzuluyoruz sen daha cok etkilenirsin ufacik tepkisinde...dua et cano Rabbim hayirli kapi ac diye hiiic belli olmaz son anda degiair hersey o yuzden kendinive bebegini uzdugunle kalirsin...yeter yapma artik canim benim...

Sonunda ya :) esime dedim olmaz diye mirac nasil dedim guzel dedi bugra'yida o seviyo cok. Ama hala arada polat da diyo karnimi oyle seviyi kiziyorum bende
Iyi kiiiizzz ben benimkini erken vazgecirmisim o zaman daha bebis olusmadan yani...kurandan bi sayfa acip bi yer secicekmis o isim olcakmis insallah iyi bi kelime denk gelir yoksa abdullah dursuna heee diyecek:(

Ovide cıkıyo diyolar ondan dedim. Sancısı da var. Kaçiş yok beybisi. Ama yeni bir totem buldum. 30 ağustosta evleneli 27 ay olacak. Ben 27 yaşndaym. Ağrıda oturuyom plaka 04. Ekle 30 ağustosa. Etti mi sana 3 eylül. Bu sefer tamamdır 3 eylülde kesin hamişim :KK70:
Ayyyy deli ya bu da omer celakilin kuranin sifresi cikarimlarina benzedi iyi mi:KK70:onu ona bagla ordan cikar tamam:KK48:

Ovide cıkıyo diyolar ondan dedim. Sancısı da var. Kaçiş yok beybisi. Ama yeni bir totem buldum. 30 ağustosta evleneli 27 ay olacak. Ben 27 yaşndaym. Ağrıda oturuyom plaka 04. Ekle 30 ağustosa. Etti mi sana 3 eylül. Bu sefer tamamdır 3 eylülde kesin hamişim :KK70:
Allah senin iyiliğini versin emi :)))))

citlembik1994 citlembik1994 kiz insallah senin icin hayirlisi neyse o olur :-) olmadim diyince bende baya heycanlandim... Insallah vardir darisida bize artik, helal olsun valla sabr etmissin kac gun beklemeyi ... Ben dayanamam onun icin surekli evde yedekte dururlar testler :-p

Tabiki kolay bi durum degil bak biz burdan onu hissetmeden nasil uzuluyoruz sen daha cok etkilenirsin ufacik tepkisinde...dua et cano Rabbim hayirli kapi ac diye hiiic belli olmaz son anda degiair hersey o yuzden kendinive bebegini uzdugunle kalirsin...yeter yapma artik canim benim...
İnsallah ya hep diyorum insallah 2aylik falan olmustur uzerine adet gormustur alamazlar diyorum bide tovbe yarabbim Allah im affetsn bos gebelik falan olsada gunahina girilmese diyorum tovbe.. Artik piskolojim bozuldu :(

Back
X