• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Selamun aleyküm kızlarrr hayırlı sabahlarımız hayırlı Cuma'larımız olsun inşaallah.Dilerim rabbim cümlemizin gönlündeki güzellikleri hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin.Evlat isteyenlerimize hayırlı salih saliha evlatlar hamilelerimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah..

Öpüldünüz tarafımdan :KK15::KK200::KK36:

Hamilelik Takvimi :KK37::anneadayı::nazar:
bebeem bebeem ----------------:anneadayı:---13 Ocak-10.deneme :nazar: Prens Alper :KK37:bekliyoruz
tm26 tm26 -------------------:anneadayı:---3 Şubat- 3.deneme :nazar: Prens Mert :KK37:bekliyoruz
@pembebasliklikiz----:anneadayı:---9 Şubat-6.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
umutbitmz umutbitmz ------------:anneadayı:---17 Mart-12.deneme :nazar: Prens Buğra Miraç:KK37:bekliyoruz
aysima00 aysima00 --------------:anneadayı:---24 Mart-26.deneme :nazar: Prens Mehmet Eymen:KK37:bekliyoruz
@emikra-----------------:anneadayı:---31 Mart-13.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
esoes1919 esoes1919 --------------:anneadayı:---21 Nisan-3.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
zeynepsibel zeynepsibel ------------:anneadayı:---9 Haziran-14.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
@Melekkaya19 ----------:anneadayı:---2 Temmuz-24.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
lolita555 lolita555 -----------------:110:---24 Haziran-5.deneme:KK69:Çalışmalara devam
@nur03-------------------:110:---1 Ağustos-8.deneme :KK64:Sabırla bekliyor
gamzeli es gamzeli es -------------:110:---3 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
nurun_ala_nur nurun_ala_nur ----- :110:---7 Agustos-14.deneme:KK68:Prensesini bekliyor
@ebrar09----------------:110:---26 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ciftsariliyumurta ----:110:---27 Ağustos-27.deneme:KK69:Çalışmalara devam
@mdk35------------------:110:---29 Ağustos-27.deneme:KK55:Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ---------:110:---29 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
yaren92 yaren92 ---------------:110:---30 Ağustos-12.deneme:KK69:Çalışmalara devam

Ezra35 Ezra35 -----------------:110:---30 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ftsch ftsch -------------------- :110:---1 Eylül-19.deneme :-) Hala totem yapıcam der
Karabocugum Karabocugum -------- :110:---3 Eylül-6.deneme :KK69:Çalışmalara devam

Iyiyim bende çok şükür. Annemdeydim bikaç gün kaldım dün eşim gelip aldı bayağı hasret giderdim ama herkesle yaa ama sıcaktan mahvoldum dün de bir yağmur yağdı anlatamam aklım çıktı kız korku filmi gibi ışıklar yanıp söndü resmen. Eşim diyo benm olduğum yerde erik tanesi kadar dolu yağdı rüzgar arabayı falan sallamış bayağı ayy çok korktum beh :KK17: ööyle yani geldim gene işler beni bekler püff

aynen kız bizim burdad öyleydi yağmur yağdı şimşek caktı ama şimdi eser yok yine sıcak yıne sıcak :(

kızlaaarrr daha çok erken ama doğumdan biraz ürküyorum yaaa birden mi gelir sancı şiddeti ne olur kaldırabilirmiyim diyorum . bde normal doğum istiyorum bir avazda çıksın derler ya keşke öyle olsa. epidural falanda istemiyorum normal olur inşallah. ama sancı nasıl olur nasıl başlar devamı nasıldır hep aklıma gelenler bunlar

Günaydın kızlar yeni yaşıma minik paşamla giriyorum inşallah :KK200::KK200:herkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünde ne yatıyorsa onu tez zamanda versin :KK36:

Doğumgünün kutlu olsun canım eşinle bebişinle tüm sevdiklerinle beraber sağlık huzur mutluluk dolu yıllarınız olsun inşaallah :)

kızlaaarrr daha çok erken ama doğumdan biraz ürküyorum yaaa birden mi gelir sancı şiddeti ne olur kaldırabilirmiyim diyorum . bde normal doğum istiyorum bir avazda çıksın derler ya keşke öyle olsa. epidural falanda istemiyorum normal olur inşallah. ama sancı nasıl olur nasıl başlar devamı nasıldır hep aklıma gelenler bunlar

tek diyeceğim rabbim kullarına kaldıramayacağı yük yüklemezmiş inşaallah sende gönlündeki gibi bir avazda normal doğurursun tatlım :) dualarımız sizlerle olacaktır inşaallah Allah ömür versin sırayla doğuma gidene dualar edeceğiz hep beraber :)

Back
X