• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

tek diyeceğim rabbim kullarına kaldıramayacağı yük yüklemezmiş inşaallah sende gönlündeki gibi bir avazda normal doğurursun tatlım :) dualarımız sizlerle olacaktır inşaallah Allah ömür versin sırayla doğuma gidene dualar edeceğiz hep beraber :)
ayyy teşekkür ederim inşallah :)

umudunu yitirip ümidini kesenlere gelsin..Tekrar Cuma'mız mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah..

Eklentiler

• 11828696_1113591845325679_4608763302263501791_n.webp
    11828696_1113591845325679_4608763302263501791_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın kızlar yeni yaşıma minik paşamla giriyorum inşallah :KK200::KK200:herkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünde ne yatıyorsa onu tez zamanda versin :KK36:
Doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin kazasız bir şekilde paşayı kucağına alamyı nasip etsin (amin).

kızlaaarrr daha çok erken ama doğumdan biraz ürküyorum yaaa birden mi gelir sancı şiddeti ne olur kaldırabilirmiyim diyorum . bde normal doğum istiyorum bir avazda çıksın derler ya keşke öyle olsa. epidural falanda istemiyorum normal olur inşallah. ama sancı nasıl olur nasıl başlar devamı nasıldır hep aklıma gelenler bunlar
canım bol bol dua et meryem suresini yasin suresi falan oku fırsat buldukca ve bu konuda kasma kendini

Vala bende aynı durumdayım be canm çok sıcak yanıyorum inanki. Annemdeyim bikaç gündür demin kocacığım geldi 2 gündür uğruyo özlemiş bide hediye almış öldüm gülmekten Oscar ödülü yılın en iyi eşi diye :KK70: canm sıkkın aslında da oda işte yüzüm gülsün diye ne yapacağını şaşırıyo öyle işte ne bileyim :KK43:
neye canın sıkkın yaa izin verse patron gelicem izmire de işte çalışmaya devam kardeşim orda ablamın yanında :(

Bunlar için sana kimsenin ikaz etmemesi senin sorumlulugu üstlenmen lazım alti üstü 9 ay bu hamilelik bir daha karnina girmeyecek o bebek doğduktan sonra her türlü büyür
evde olsam devamlı cano bide normal sıradan bi işim olsa ahh keşke de herşeye dikkat edebilsem devamlı hareket halindeyim adliyedeyim bankadayım derken gün bitiyo elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum :(

Back
X